Spanien imorgon

Imorgon drar Gingercarro till Spanien... vi hörs nästa lördag om planet inte kraschar.


gingern testar...

Vax från Veet!



Eftersom jag drar till Spanien imorrn tänkte jag testa vaxa benen och typ... andra ställen. Köpte Veet eftersom att jag har använt deras hudborttagningskräm förut och tyckte den var bra.
Alltså.. jag vet inte om jag gjorde något fel men är det inte meningen att allt hår ska försvinna? Det spelade ingen roll åt vilket håll jag drog eller hur snabbt men jag fick inte bort allt hur jag än gjorde. Så det slutade ändå med att jag fick ta fram rakhyveln och raka bort tre fjärdedelar av håret. 
Don't try it, varför få ont som in i helvete och ändå måste göra om allt?Nästa gång går jag till ett ställe som sysslar med sånt varje dag. Dyrare men värt det.


What is the ginger up to?

 


äcklig finansiell analys...

Idag har jag suttit i 6 timmar med den jävla analysen. Det är grymt jobbigt, grymt tråkigt och tar grymt lång tid. Därför får ni en tråkbild.


Titta där är Tommy! Nä de där va lågt...

 


jag älskar min kamera

Så här såg det ut utanför mitt vardagsrumsfönster igår. Har världens minsta digitalkamera men den tar ändå grymma bilder, nöjd tjej här. Vet att jag borde plugga men det är så mycket roligare att pilla på kameran...

 


äckeldampfacebook


nehe gör det inte?

 


tittade igenom mina gamla bilder...

Hittade den här bilden, en av de första på mig och bf. Jag ser bara allmänt bitter ut och han supernöjd, allt är som vanligt alltså.


Jag älskar dej.

 


hola!

Åker ju till Spanien på fredag så måste träna på min spanska. Inte för att det kommer hjälpa, den är redan perfecto! Fast egentligen så suger den... Vill ju inte förolämpa någon utan att fatta det, synd bara att spanjorer gillar när man äter deras mat och I'm not a big fan av deras matkultur. Inälvsmat och sånt, inte så gott. Jag och Sara x 2 ska bo i värdfamilj, vi får så hur bra det kommer gå, spanjorer duschar tydligen inte lika ofta som svenskar. Awesome...


Förra gången jag var i Spanien, superginger och nya bf på axeln.

 


efterlysning

Någon som vet vart man kan köpa en vit billig bikini som inte är genomskinlig, inte ens i vatten? Snabbt svar uppskattas!


gullig kille

Skulle åka hem från bf vid 21.30, hade bara jeansshorts, linne och en tunn långärmad tröja. Då erbjöd bf mej sin tröja eftersom att det var kallt ute, när jag sa att jag klarade mej utan den sa han att jag såg bra ut i den. Vad säger man då liksom? Så nu sitter jag här i hans mysiga tröja, och som tack så ska jag tvätta den och laga ett litet hål. Snäll flickvän han har va?


Så här ser mitt hår ut naturligt förresten.
Ni får ignorera min bajsnödiga min.

 


HOLY COW!

Ser ni vad jag ser eller inbillar jag mej bara? Gingerablino har blivit tomatginger!

 


I stand corrected

Baby bf bad mej berätta att hans fula skjorta inte är brun och blå, den är mörkblåbrunaktig med ljusblå blommor. Jag tycker att den är lika ful ändå.


stackare

Idag åt vi kalventrecote till middag. Det var ingen som nappade på mitt förslag att hålla en tyst minut för den stackars kalven som aldrig fick chansen att leva sitt liv på riktigt.


R.I.P vem du nu än var, söta lilla kalven. Bildlänk här.

 


this is why I'm fat

Bad M&M om en liten bit av nån räktårtagrej som jag kunde ta hem. Det här är deras tolkning av en liten bit. Förstår ni nu varför jag har sett ut som jag har gjort?



jag hatar ångesten efter påsken

Igår var jag och bf hos min mormor och morfar på påskmiddag och som vanligt har de för mycket mat så att man tror att man har ätit väldigt lite fast man egentligen har proppat i sig alldeles för mycket. Fick i alla fall ett litet påskägg med 250:- i men inget godis. Skönt att de inte försöker trycka i mej godis och glass som de gjorde när jag var liten och pinnsmal.

När vi kom hem till bf fick jag ett psykbryt, vet inte vad som hände men helt plötsligt började jag må illa och tycka att jag var smällfet, säga till bf att han inte skulle gilla mej om jag var fet och tårarna rann samtidigt som jag skrattade. Trodde att jag skrämde skiten ur bf men han skrattade bara åt mej, snäll kille det där.
Sen tog det helt plötsligt slut och jag blev normal igen, i alla fall tills jag hittade den här (se bild) saken i bfs garderob. Det är inte okej att ha på sig något sånt här, ville slänga den på en gång...


Det kanske inte syns men det är en brun skjorta
med blåa hawaiiblommor. Ful fulare fulast



P-piller för killar.

Nu har det ju kommit P-piller för killar, gooood tänker tjejerna och hoppas på att få dela det jävla ansvaret md sin pojke. Men nä, det kommer aldrig att gå eftersom att p-piller är omanligt och "men tänk om en polare skulle se mej ta såna". Jag blir arg. På riktigt. Hur kul tror nissarna att det är för oss som faktiskt måste stoppa i oss såna varje dag, och möjliga biverkningar är viktuppgång, depression och humörsvängningar?

Det är INTE okej att vägra ta såna om din tjej också gör det. Fatta.


vadå söta?

I torsdags var jag hemma hos Elin och jag tänkte bara dela med mej av bebisarna som var där. Älskade kissen som sov med öppen mun, påminde mej om någon...









hej bra låt


Bullet For My Valentine - Forever and Always.


awesome day!

Var hemma hos Elin med Sara idag. Där såg jag det sötaste jag någonsin sett, sockerkick typ. Ni får se mer imorrn för nu ska jag sova hahah. Puss på er.



cred till er

Som faktiskt orkar läsa min blogg, eller ens gå in på den. Jag vet att den är rätt tråkig haha. När jag kollade imorse var det 23 st som hade varit inne på min blogg igår, det gjorde min dag (än så länge) eftersom dagen började dåligt och snabbt blev ännu sämre... men nu känns allt lite mer okej igen. Puss på er!


Bildlänk här.




tisdag

Igår var jag med den här nissen (se bild) ett tag, tittade på the Fighter och lite på the Dudesons. Sen drog jag hem och pluggade, bf ringde och drog med mej hem till sin pappa på landet. Så nu är jag här, motvilligt och allt, är förvånad över att det ens finns internet eftersom man kan höra fåren bräka på mornarna. Fan vad jag mår dåligt av att vara här.



the fighter

Idag såg jag The Fighter, såklart är min favoritskådis Mark Wahlberg med. Grymma muskler är allt jag har att säga... Filmen var helt okej men blev lite långdragen eftersom det, enligt mej, hände samma saker hela tiden. Mark Wahlberg med tröja, svettig Mark Wahlberg utan tröja, med, utan, med, utan...


Bildlänk här.



åååh muppets!

Fulare än fulast bild från kameran men hahahahah bjuder på den!


Jag saknar mitt rödbruna hår...



massage? inte så skönt...

Idag gick jag till en massös/sjukgymnast (?) och gjorde massa tester. Har tydligen starka fotleder och benmuskler med mina knän är säääämst, och eftersom jag har benhinneinflammation eller något sånt skulle hon massera vaderna. AAAAAAJ är allt jag har att säga, det gjorde verkligen ont.
Sen skulle hon massera min lårkaka... HAHAHAHAH det gjorde så ont att jag blev tvungen att koncentrera mej på andningen för att... överleva. Aldrig varit med om att något har gjort så ont, värsta skärande smärtan som gjorde mej illamående. Det bästa är ju att jag ska massera den själv varje dag.

När jag kom hem hittade jag hittade min kamera... dör varje gång när jag ser den här bilden. Så fuuuuuuul hahahaha.



vad har hänt med youtube?

Kan man inte lägga upp youtubeklipp på bloggen längre eller wtf är grejen?


sunday bloody sunday

Hemmasöndag, alltid lika roligt. Idag har jag hunnit med att städa mitt rum, gjort rent kaninburen innan den ska slängas, och solat.
När jag äntligen kom ut i solen så var det någon idiotgranne som eldade, antagligen gamla löv eller något sånt skit, så all rök kom naturligtvis åt mitt håll. Det sved i ögonen och kliade i halsen men jag gav inte upp, synd det eftersom jag ändå inte fick någon färg alls. Hatar min gingeralbinohy. I sommar kör jag nog på stilen blek blekare blekast.


Damn you sun som vägrar ge mig färg!

 


it's saturday

Men det känns mer som söndag. Har grymt tråkigt, Frida drog precis hem och jag gick från trött drägg till pigg tjej på nolltid. Kan bero på att jag just nu har fått värsta rycket och tror att det är någon mer än jag i huset.. creepy. Så om jag uppdaterar så vet ni nog varför.


Jag och Frida är inringade... och yeees jag var emo!

 


så det är det här de kallar kamphund?

Världens finaste hund. Sämst mobilkamera men ändå.




bloggtips!

Jag har hittat en ny favoritblogg, det är en av de första jag kollar när jag startar datorn. Ni som inte tycker om normer lär nog gilla den här grymt roliga kvinnan. Bloggen hittar ni här.
Och för er som inte har lust att läsa den bloggen, here you go, en muppbild på moi bara för att jag hade lust.



me gusta...

Black Hawk Down som går på kanal 4 nu. En av mina favoritfilmer, kanske inte så svårt att lista ut eftersom jag älskade the Pacific och Band of Brothers. Ett stort plus är för BHD ju också att sexiga Josh Hartnett. Skrev jag sexiga? Menade såklart supergrymtsexighetsnygga Josh Hartnett.


Josh Hartnett, aka min tredje pojkvän. Bildlänk här.

 


jag hataaaaar

Top Model! Finns det något mer värdelöst program eller? Tror inte det. Vet inte hur många säsonger det finns, för många enligt mig. Samma sak händer i alla säsongerna, tjejer gråter, bråkar, är glada, åker ut, får åka utomlands, en vinner och hon som kommer tvåa får stå där som ett fån...


VÄÄÄRDELÖÖÖST! Bildlänk här.

 


cravings

Sitter i skolan och läser några texter som tydligen ska vara förberedande inför nationella i engelska b. Har tråkigt och är sockersugen. Någon väldigt gullig person som har lust att ge mej en sån här Ben&jerry peanut butter cookie dough? Någon? Snälla? Nehe okej då...

 


produktiv tjej

Idag har jag varit i skolan, sökt jobb, pluggat, städat och fixat med min fina pojkes present. Eller jaa, en av dem, har bara köpt en tre, dyrt som faaaaaaan...


Here you go babe, synd bara att det är mer än  2 veckor kvar haha!

 


stressad? nä vadå?

Har fått sjukt mycket läxor och sånt att föra över lovet, trodde det var meningen att man skulle ta det lugnt och äta på lovet men neeeeej inte alls. Har prov dagen efter att vi kommer tillbaka till skolan, inlämning av en aktieanalys på fredagen och åker till Spanien på söndagen. Börjar bli nervös och tänka på vad jag ska packa redan nu, och hur fult mitt pass är hahahahaha.

Jag längtar tillbaka till förra sommaren, då allting var så enkelt.


Det sjuka med den här bilden är att den enligt
mina bilder är uppochner...



HAHAHAHA

Patetiskt, det är allt jag har att säga om det här.


great minds think alike

Jag, Eleonor och Sara körde på svarta jeans och röda converse idag. Helt oplanerat!

 

 


knäppa tankar

Idag har jag irriterat mig på massor av olika saker, här är några.

- Den idioten som kom på twisttamponger borde försvinna från jordens yta

- Taco Bars Nacho Deluxe var inte lika gott som jag kom ihåg det

- Vad faaaaaan gör Basshunter i Big Brother?

- Hur svårt kan det vara att hitta ett par byxor till en kille? SJUKT ÄCKLIGT SVÅRT!

- HAHAHAHAHAHA en cheerleader med cellulitrumpa och hotpants! KLÄ PÅ DIG!

- Hittade en skitsnygg bikini på h&m, synd bara att jag har för små boobies för att den ska kunna sitta kvar!



yaaaaaaaay!

Det står om mitt favoritband i Adept i Aftonbladet, wohooooooo!
Läs artikeln här.


Bildlänk här.

 


jag som hatar fåglar...

Och så är det en jävel som har byggt bo på vår altan. Fåglar skrämmer skiten ur mej så huuuur ska jag överleva det här?



har jag ändrats något alls egentligen?

Satt och tittade på gamla bilder, från slutet av 2009 och början av 2010. Om man jämför med nu tycker jag att jag har ändrats grymt mycket, vad tycker ni?





tack så mycket!

Phille PILLE för det grymt snygga mönstret efter en fotboll på mitt lår. Det svider inte alls. Och tack för din ursäkt.


Den röda linjen har jag såklart ritat dit och det syns inte så bra på
bilden men innanför finns det en vit linje som är efter fotbollen

 


dondé estan los zapatos?

Sånt här brukar man hitta på busshållsplatser i Jordbro. Helt random, de bara stog där när jag skulle ta bussen. Är det någon som saknar dom så vet ni vart de är nu...

 


men vaaaa?

Vad gör Basshunter i Big Brother? Han har dessutom blivit fulare än förut, vilket jag trodde var omöjligt. Eller... jag kan förstå folk som tycker att han ser bra ut men han är verkligen inte min typ av kille. USCH!


I'm bringin' hairy chest YEEAAAAH! Bildlänk här.

 


En sak jag alltid undrat över är...

Vem fan ställer frivilligt upp i en reklam för analklåda och ändtarmsbesvär? Stolta över att ha det eller? Jag skulle i alla fall inte vilja att folk visste att det kliar i min rompaaaaahh men de kanske tänder på det. Who knows?

Och den där reklamen för ett medel mot dålig andedräkt, vem i helvete kommer på det grymt bra namnet retardex?


Bildlänk här.



vet att jag redan har skrivit om det här men...

AWESOME reklam!

 

 


nu drar jag på middag med

Några av världens bästa brudar. Puss.

 


äntligen

Jag har äntligen hittat en klänning som jag ska ha på bröllopet i juni. Jag har en snäll mamma som köpte den åt mig, den var ändå inte så dyr, kostade ungefär 400 kr.

På bilden har jag vikt upp den, den är egentligen längre men ska sy upp den och fixa till fickorna så att de inte står ut så mycket. Just nu ser det ut som att jag har världens bredaste höfter... och jag är ändå nästan platt.


Suddig bild i världens äckligaste spegel men ändå.

 


new stuff in my closet

 


Svarta jeans: JC 399:-
Ljusa jeans: JC 599:-
Linne: BikBok 129:-

 


eftersom jag är så snäll...

Har jag köpt en present till min mamma, bara helt random sådär av ingen anledning alls... förutom att jag vill att hon ska köpa två par jeans åt mig...


Har ju slagit in den och allt. Vad tror ni att det är?



bild från i lördags

Eftersom vår tränare slutade så fick vi ju rosor.


Fina F med sin ros.



hej idioter?

Eftersom det är någon på Gina Tricot som har bestämt sig för att ta bort det enda som egentligen säljer så köper jag ett lager. Helt vanliga linnen, och ändå ska de utgå ur sortimentet, hur dum får man bli?

Just nu består mitt lager av två vita och ett marinblått, fina färger som passar till nästan allt. Det ena vita kom inte med eftersom... jag redan har använt det!




Dagens make-up

Till min brors make idag har jag (han) använt:
Sin polares armbåge - Finns på snubben, helt gratis, skynd att fynda

 



mardrömsdejten...

Dejtade svenskaboken och anteckningarna i ca 3 timmar och fattar ändå inget. Värsta dejten jag någonsin varit på, stressigt, ont i huvudet och han bjöd inte ens på mat!? INTE OKEJ!

Nu sitter jag istället och dejtar datorn. Mycket roligare. Min riktiga dejt har jag inte hört så mycket av däremot... Sitter och typ stressar upp mig själv, har simning imorgon i skolan och det verkar som att halva klassen inte ska dit. Kul liksom att vara där helt ensam? Dessutom hatar jag verkligen att ha badkläder inför andra...


Här är i alla fall min bikini... den är mörkare än på bilden.

 


eftersom sara är gnällig ibland...

så uppdaterar jag nu, från skolan. Awesomeeeeeness... ikväll blir det seriöst svenska pluggande fram till klockan 23 då jag helt utmattad däckar i soffan. Mysig kväll va?

Pusssssss

Lite smådepp sådär...

Idag hade vi vår sista seriematch för säsongen med damlaget. Domarna sög get och vi förlorade med ett mål, som gjordes fem sekunder innan slutsignal.
Efter det var det hem till lagledaren (Mucklan) som gällde, där berättade en av tränarna att han tänkte sluta nu istället för om några månader så det var ju inte direkt såååå kul...

Men efter det drog jag hem till fina bf, som till och med kom och mötte mig så att jag skulle slippa gå själv i mörkret. Visste ni förresten att jag är lite mörkrädd? Hahaha och neeej jag driver faktiskt inte, jag hatar att gå och sova ensam i mörkret för att jag tror att någon läskig kille som den här ska komma.



Bildlänk här.



samhällsprov en fredag?

Är INTE okej. Från kl. 13 till 14.50 satt jag och krigade med ett prov om nationalekonomi. För det första så är det grymt tråkigt och för det andra sitter jag och spänner nacken så får grymt ont i huvudet. Inte kul alls. Däremot blev det lite bättre när bf kom hit och vi gick och la oss en stund.
Nu ska jag kolla på present til lhonom och klänning till mig, wish me luck because I'm gonna need it.

Fick förresten ett paket igår, visar vad som var i lite senare.

 

 


RSS 2.0