Jag har världens bästa pojkvän!

Vi hade kommit överens om att vi inte skulle köpa så dyra julklappar till varandra, så jag köpte bara en tröja till honom för 600:-. Sen idag när jag skulle öppna hans julklappar så var han lite ledsen och sa att jag nog inte ville öppna en av hans julklappar. När jag frågade varför sa han att det var en popcornmaskin. Tyckte fett synd om honom, han hade verkligen tänkt efter och varit jätteglad för att han hade hittat något bra till mig... om jag fick dåligt samvete? Ooooh yes. Öppnade i alla fall hans andra paket och där i låg en kartong från Dolce&Gabbana med en parfym och en hudkräm i. Dyrt dyrt dyrt. Om jag fick ännu mer dåligt samvete? Don't even ask. Sedan sa han att vi ska lämna tillbaka popcornmaskinen och jag ska få något annat för 400:- = ännu sämre samvete eftersom att min julklapp kostade mindre än hans, tur att han uppskattade den i alla fall.

Dolce&Gabbana the one EdP
Lånade bilden härifrån!

 


Julklapp of the year



Jaaa men det är väl klart att man hatar fula människor

 

 


Update from bed...

Bara så att ni vet så är chuck bartowski från chuck feeeeeett sexig höhö...


skum tomte eller skumtome?

Eller bara en chokladtomte jag tänker proppa i mig efter att ha skrivit klart min engelskauppsats? Särskrivning och Victoria! <3



love u babe

Take my hand, take my whole life to
cause I can't help falling in love with you


Shane Told - I can't help falling in love


A masterpiece in the making!

ChariTea säljer fika i skolan imorrn. Se till att du får en bit av denna supergoda, superfina cheesecake! Dessutom är det jag som har gjort den...




dear santa... please give me this for christmas

Länk här.


aldrig längtat så mycket efter sommar som nu

Efter att ha stått och frusit rumpan av mig i fem timmar idag så har jag kommit på en grej. Jag saknar sommaren. Väldigt mycket. Speciellt när jag tittar på kläder inför sommaren. På bilden under finns kläder jag vill att någon söt ska köpa åt mig. Vitt vitt och hudfärgat kär jag på. Man ser ju alltid brunare ut om man har en vit eller hudfärgad tröja, behövs om man är gingeralbino som jag.




förstörd...

Idag när jag stog på Årsta julmarknad med några ur min UF-grupp började en kille ragga på mig. Hade varit helt okej om han inte hade sett ut som min förra tränare. Blev så traumatiserad att jag inte ens orkade dra ut höhö. Näää inte riktigt men kände att jag behövde en lugn innekväll efter matchen igår, har sån sjuk träningsvärk. Matchen gick i alla fall bra, vi vann med 20-15 och jag gjorde sex (6!!!!!!!!!!!!!!!!!!) mål! Fick min revenge till slut eftersom att förra gången vi mötte dem spelade jag skitdåligt. Kan dock ha berott på att jag såg svarta prickar och fick ont i hjärtat.


Ska önska mig en sån här av bf i julklapp. Synd bara att jag inte
dricker te, kaffe eller O'boy. Bildkälla här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



jajamän!

You gotta love Facebook commercials!

 



köper alltid julklappar till mig själv först!

On it's way home to mama!


om jag ska tala klarspråk...

(vilket definitivt inte görs i Processen) så suger Kafka.


Citatet!

Rätt svar är:


Bildkälla här.



New Years

Har inga planer alls än så länge, det enda jag vet är att jag ska vara med fina bf. No idea vad jag ska ha på mig så har börjat kolla runt lite, man vill ju inte vara för dressad när alla andra kör på tröja och jeans. Hittade i alla fall dessa, kan faktiskt tänka mig att ha på mig klänning för en gångs skull. Älskar skon så ska beställa den någon gång denna vecka. Lovely.


Who said it?

Tääänkte dra igång en grej. Skriver ett citat och ni ska gissa vem som sa det. Kändisar alltså. Vi börjar med denna: när hen hade tagit på sig nya kläder sa hen "jag känner mig smartare!".
Vem var det?


RSS 2.0