Måndag kväll...

och jag är redan slutkörd. Orkar inte mer, det är fysiskt omöjligt att flytta min feta kropp från datorn till sängen. Ännu mer omöjligt är det att tvätta av sminket och borsta tänder, riktigt äckligt.
Hade träning idag, hade ont i halsen så tränade inte men jag var i alla fall där och tittade. Trodde att jag skulle få ha mitt samtal men neheeeee inte idag heller, kanske beror på att jag är ett problembarn och att de tänker be mej sluta, who knows?
Nu sitter jag och gör min kriminologiuppgift samtidigt som jag känner att jag borde börja plugga samhäll som jag har prov i på onsdag men... jag orkar inte. Bara tanken på att faktiskt plocka upp boken ur väskan gör mej spyfärdig. Blir nog en alvedon och sängen om en stund, skönt faktiskt.

Pusss på er den här äckelmåndagen...


Bra minnen, vill tillbaka på ett sätt...

 


I skolan IGEEEEN!

helveteeeee vad helgerna går snabbt. Sitter i skolan och gör krimuppgiften... det suger. Längre inlägg senare ikväll, puss

trött brud.

Ligger i sängen och kollar på fotboll, Catania - Milan (0-2 just nu) och som ni kanske fattar så är det inte direkt mitt val men är för trött för att byta kanal. Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna, höll tal i skolan och min lärare sa att de gick bra och att jag såg lugn ut men egentligen så var det kaos i mitt huvud. Missade även min man Oliver Sykes live, för er som inte vet så hade Bring me the horizon spelning i torsdags men jag hade träning så kunde inte gå pluuuuus att det var utsålt.
Förlorade matchen igår med grrrryyyymt mycket men jag var awesome som vanligt! Ironi era tråkiga idioter...

Ska tvinga bf att stänga av tvn så att jag kan sova nu, pussssssss.

upptagen tjej

Har haft väldigt nycket att göra men kommer uppdatera bättre ikväll... puss

älskaaaaar't!

16 and pregnant, Teen mom, Nitro Circus, My life as Liz och The hard times of RJ Berger har nååååågot gemensamt förutom att alla är bra serier. Vad? Alla visas på MTV. Jag har börjat hata MTV, jag har ingen box eller vad som nu krävs så jag har inte MTV längre! Dessutom kommer den bara vara en gratiskanal fram tills sommaren då man kommer få betala för den. SÄÄÄMST, missar allt det viktiga i livet nu ju hahaha, nej men jag tror inte att lika många kommer vilja ha MTV när det börjar kosta så hahah på dem, där får ni för att ni sabbar mitt liv HAHAHAHAH.

Bildkälla: http://www.mtv.se

Pictureeees!

Yeaaah here u go alla ni som har klagat på att det bara är text i min blogg! Och lyssna gärna på låten samtidigt eftersom den är så bra!


You Me At Six - Underdog

Mitt 2010 i bilder


Bästaste vännen Flora, saknar henne! Bild från början av året.


Guldagen, därför jag har ett sånt fint halsband. Creepy guy (Martin) i bakgrunden.


Pepsi hahhahah sötaste kaninen eveeer! Men riktigt jeeefla elak...


Grönan med polarna... dagarna efter skolavslutningen


Här var jag på min födelsedag, en España!


Min fjortisbild från jättelängesen spreds hahahaha


Årets bästa (och enda) konsert, med Alice.
Antar att ni kan läsa vilket band som spelade?


Hej äckelonsdag...

Dagen började bra, höll på att försova mej men vaknade ändå fast lite sent och fick sparka upp bf ur sängen så att han kunde äta frukost med mej, mysigt. Och när jag skriver sparka menar jag peta på tills han inte pallade mer och gick upp bara för att jag skulle sluta.

Sen blev dagen ännu bättre när vi skulle hålla tal på svenskan. Jag pratade om att det borde vara mer idrott i skolan eftersom det kan ge feta barn självförtroende, jag borde ju själv veta eftersom jag var fet när jag var liten...
Det gick tydligen superbra även fast jag kände mej som ett tomatoface, läraren hade inget att anmärka på vilket är ett stort jävla FRAMSTEG för mej.
Brandlarmet gick mitt under mattelektionen, ett feeeett plus enligt mej, så vi fick stå ute och kramas i iskalla -5 grader. Vissa hade inte ens skor, hahahahahhahahahahaha på dom!

Träningen gick sämst och jag är arg nu...


Längtar till sommar, sol och sömn!


schiesse...

Sverige sööööög verkligen idag mot Danmark i handbollsvm (för er som har missat det). De hade inte sin första uppställning även fast det var viktigt att vinna eftersom man hellre möter Spanien än Frankrike i semin.

Anywaaaay, nu till något roligare. Idag såg jag ett avsnitt av Legend of the Seeker som jag inte hade sett förut! WOHOHOOOOO! Snubben som har huvudrollen är snyyyyyyyyyyygg som fan, tur att bf var tvungen att dra och fixa en grej så jag kunde vara hemma och dreggla för mej själv.

"Richard Cypher", helvete vad snyyyygg!
Bild från Google.


1 h och 45 min träning senare

Hej jag är typ död och ska sova nu så godnatt...

Vad för skit det är i början har jag ingen aning om och videon va spärrad mot inbäddning...


Måndag (IGEN -.-')

Det är måndag och jag har redan ångest inför hur jag ska klara resten av veckan... Har TAL på svenskan imorgon, vi ska stå inför helklass och prata, hej spykänslor?
Det enda positiva md att det är måndag är att bf är hemma nu igen, puss på honom.

Igår var jag på bio med Elin, vi gick på Love and other drugs på Saga, mysig liten bio men deprimerande film. I början var den rolig men sen blev den bara mer och mer deppig. Folk runt mej satt och grät medan jag bara fick ont i huvudet hahahahah...

Betyg på filmen? OM du gillar att se Jake Gyllenhaal naken (and who doesn't?) så är den en fet 5a (av 5 då alltså), men om du inte gillar att se snyggingen naken och inte gillar dramafilmer så är den en 2a. Riktigt jobbig...

F**K VAD JAG ÄR SMART!

Lovade ju en låt och hahahaha nu har jag kommit på hur man gör! ENJOY!


Silverstein - My Heroine

Yes, jag är fortfarande vaken...

Har världens äckligaste huvudvärk och spykänslor samtidigt. Spykänslorna kan nog bero på att jag sitter och kollar på Jackass 2. Först var det någon som åt något och sånt spyr jag av om jag ens misstänker att det är något äckligt de stoppar i munnen, och sen var det anakondor i en "pool" med såna där färgglada plastbollar. Jag är livrädd för ormar, spelar ingen roll vilken storlek de har, klarar ändå inte av dem.

Matchen idag gick åt helvete, förlorade med jagvetintehurmycket och det gick verkligen sämst, i alla fall för mig. Hoppades att det skulle gå bättre när Sverige spelade mot Serbien and guess what? Det gjorde det! 28-24 till Sverige och en av de snygga killarna var bäst hahahah, tror att jag börjar få en liten crush på Kim Ekdahl du Rietz. Tjena snygging liksom... jaaa, förutom de fula polisongerna han har nu då.


Plans for today

Samling till match: 15.15
Match: 16.45
Match troligtvis slut: senast 18.30
SKYNDA HEM
Se slutet av Sveriges match: 19.00
Äta: 20.00
Somna i soffan: ca 22.00

OH HAPPYY DAAAY! Blir deprimerad nu hahaha.... skulle ge vad som helst för lite cola...



Ååååhhhh

Sitter och kollar på Tattoo Highway, är fett sugen på att tatuera mej nu... jag älskar sleeves men skulle aldrig kunna ha en själv, tycker att de passar bäst på killar. Svanktatuering är bara white trash så försöker komma på vart jag ska tatuera mej utan att det syns så mycket.

Älskar tattoo highway, nu ska de tatuera prostituerade på en bordell... helknäppt hahaha.

...

Just nu saknar jag dej så mycket att det gör så sjukt ont i hjärtat.

WTF?

Har youtube börjat med någon spärr mot att lägga upp klipp på sin blogg eller är det bara jag som gör fel? Funkade varken i skolan eller hemma...


I skolan igen

Sista skoldagen den här veckan! MYYYYYYS, blir lite pirrig i magen wohohooooo. Har glädjedampryck...
Eller jaaa, skulle ha haft om det inte var för den äckliga spanska uppgiften vi ska göra. Vi ska skriva ett brev på spanska och skicka ner till några i Spanien. Jag var så smart att jag råkade döpa mitt brev till spanskaäckel och skicka in till min lärare. I brevet skrev jag också att jag hatar spanskalektionerna och att jag lyssnar på emomusik, grattis till min brevvän som fick mej utan att kunna byta liksom!

Hade tänkt lägga upp en låt med ett av mina favoritband men datorn hade också damp så den ville inte, det fick bli en bild istället och låten kommer upp när jag kommer hem!

PUSSSSSS


Silverstein - probably the best band in the world.
Randbom bild från google.

Torsdag

Hej äckelförkylning och hejdå mysig helg? Blir alltid så att jag blir sjuk när jag slappnar av, den här gången kom det efter provet i tisdags. Nu mår jag skit helt enkelt men kan inte missa något i skolan just nu känns det som... Lär få sitta inne hela helgen med nässpray, snorpapper och halstabletter som enda sällskap. Bf "jobbar" i helgen, han är inte hemma något alls så hade tänkt att gå på bio med Elin och kanske spela match men verkar ju inte kunna göra något av det. Inte direkt kul att sitta på en bio och inte kunna andas genom näsan, riktigt äckligt faktiskt!

Har träning som börjar om en timme, har verkligen ingen lust, känner mej tjock, långsam och seg i skallen idag = man ska inte spela handboll. Hade hellre legat hemma i soffan och sovit framför tvn... Nu spelar Norge mot Island i handbollsvm. Rätt uppenbart vilka jag vill ska vinna va?



Too school for cool

Sitter i skolan och ska komma på nåt att argumentera om... HJÄLP!? Någon som har något bra förslag?

Älskar den fortfarande...


Onsdag

Jag är grymt trött idag, började kl 9 och gick till 15.30 (fast sista 1,5 timmarna var det movietime!) sen var det direkt hem och äta middag innan träningen. Var trött redan då så allt gick åt helvete, på riktigt alltså, såg precis ut som mina första sju minuter i juniorsm. Så stress hela dagen...
Mest stressigt var det på svenskan när vi skulle hålla tal, man skulle typ beskriva något eller ge en instruktion, så jag berättade om hur man bakar kladdkaka. Vilket man gör med en elvisp... Blev riktigt jeeeefla sugen på kladdis när jag berätta om det men hann inte göra någon idag så de får la bli imorrn när jag slutar 12(!!!!!!!!!!)

Just nu sitter jag och uppgraderar min önskemapp, är det okej att önska sig en resa tillbaka till Miami med allt betalt?

Mitt fina nitbälte som jag köpte i Miami när jag var halvemo... saknar den tiden lite!

I min önskemapp

Sad but true, ha redan börjat göra en önskelista fastän jag fyller år om 7 månader. Här är mina favoriter av allt jag har lagt till.

Jeans, WeSC "Eve" Färg: Rinse Stretch, Junkyard 849:-



Jacka, WeSC "Jakobina" - No logo, Färg: Black, Junkyard 1899:-


Ziphood, Burton "Gravity", färg: Bright White, Junkyard 509:-

Redan tisdag?

Herreeffinggud vad tiden går snabbt just nu, känns som om jag inte hinner med något annat än träna, sova, plugga och gå i skolan. Bf har åkt iväg nu och han ska vara borta i en vecka, saknar redan sällskap i sängen haha.

Helgen gick fööör snabbt men hann ändå med 2 kalas och en fest, tur att min favoritperson i hela världen var på festen liksom, undra hur det hade blivit utan henne! På söndag kväll skulle jag ha pluggat men fick ett pmsutbrott och börjadeslänga grejer runt mej. Damp? Skoja inte.

much to do!

Har gryyyyymt mycket att göra i helgen så kommer inte att kunna uppdatera lika mycket som vanligt. Morfar fyller typ 63 och en av mina äldsta polare har fyllt 18 så ska fira henne. Sen ska jag hem till bf's pappa på kalas på söndag och kanske spela match... jag blir trött bara av att tänka på det. Tur att man kan pigga upp sej genom att kolla på snygga killar då!
pussssssss

En av världens snyggaste killar, Oli Sykes.
Bild från Google.


Jag fattar inte grejen?

Vem i helvete låtsas att han har begått självmord? Det är ju bara äckligt och idiotiskt? Jag skulle bli livrädd om det låg någon i mitt badkar sådär och skulle nog aldrig komma över det, fy faaan för blod.


In my head, on my mind

Jag skulle ha gått på Bullet om jag hade haft någon och gå med och om jag inte hade behövt plugga. Och eftersom jag blev sur när jag inte kunde gå slutade jag lyssna på dem en period, men nu är de back on track. eller ja, i alla fall tillbaka på min spotifyspellista.
Har lyssnat på den här låten minst 50 gånger idag och nu har den fastnat så jag kan inte få den ur mitt huvud. Den är beroendeframkallande helt enkelt, enjoy.


Bullet For My Valentine - Forever and Always

TISDAG

Börjar med att tacka Tommy för att han har sååå tråkigt hemma att han faktiskt läser min blogg.

Lugn dag idag, började 8 men slutade 14.20 efter att ha dansat på idrotten. Vem faaaaan kom på att man ska dansa? Helt värdelöst och tråkigt, dessutom lär vi oss danser som man tydligen ska dansa med sin morfar eller farfar awesome...
Hade tänkt plugga när jag kom hem men somna i soffan, kul att man död efter 2 dagar i skolan. Har fått i uppgift att skriva ett 3 minuters tal tills imorgon på svenskan, jag vill dö. Är fet, tpl och emo och allt annat drygt.

YEEES HAHAH!

Nu har jag äntligen bestämt mig, jag ska gå på My Chemical Romance den 18 mars istället för att spela match. Låter drygt men spelar ju match nästan varje helg så vad gör det?
Nu längtar jag aaaaaasmycket, nästan mer än till min 18-års dag som är om 7 månader... Biljetterna är tydligen dyra som fan så tur att jag är RIK då! Eller aah fast nää...



Jag älskar svartvita bilder just nu
Random bild från google men...
hej snygging?




fiiint!

kvarterets pedofil som ävem har en creepy fotfetish om Jag älskar hockey.:
till min darling clementine. du är så himla fin, saknar dig sådär ganska enormt mycket fast jag äter apelsinchoklad>apelsin>orange>ginger>carro. så jag överlever väl.
puss på dig finaste!
/anonym :):):):):):)

Söndag

Måste vara den sämsta dagen i hela veckan, efter måndagar alltså. Man vet att det är skola imorrn och ändå segar sig tiden fram eftersom man har så grymt tråkig? Eller är det bara jag som har så?
Idag var vi ute och gick med laget (från Torvalla till Tyresta by) i häääärliga en plusgrad. Som vanligt hade jag Converse så förfrös fötterna av mig. På vägen dit skulle man skriva om en tjej i laget, typ intervjua henne om hennes liv. Alla hade såklart fått varsin och det slutade med att vi redovisade hela våra liv inför alla...

Efter att vi hade grillat korv och sånt skulle vi gå tillbaka, men som den lata idioten jag är hade jag fixat skjuts. Bf hämtade mig och vi åkte direkt till hans match, eller ja i alla fall till samlingen. Fick sitta där i en timme innan hans match och kolla på TJEJINNEBANDY, som att vanlig innebandy inte var nog liksom.
Sen var hans bror lite rolig (eller inte) men eftersom det finns risk för att fel personer läser så tänker jag inte skriva vad han gjorde...

jag är ett gingerbarn

Och jag har faktiskt en själ fast jag är ginger. Det är ju liksom i själen det sitter nu när jag är brunett, men kommer aldrig glömma mitt morotshår.

Jag till höger och fina Elin till vänster.

åttondejanuaritvåtusenelva

Hann inte blogga igår, eller hann kanske jag inte ska skriva eftersom jag låg i sängen till kl 16, väldigt mysigt. Efter det hjälpte jag bf städa sitt rum lite och sen åkte vi och handlade. Såååå, ni missade egentligen ingenting... inget intressant i alla fall.

Idag var jag på bio med fina Elin, jag har saknat henne massor. Vi såg the Tourist, den var gryyyym, kan den va annat med snyggingen Johnny Depp och nästan ännu snyggare Angelina Jolie? OM jag hade varit lesbisk eller bi skulle jag inte bangat om jag hade fått chansen...
Efter bion åkte jag hem till bf, sista natten på rätt länge vi sover tillsammans inatt, kanske låter töntigt men man vänjer sig vid att sova tillsammans med någon och jag hatar att sova ensam.

 

SEEE DEEEEN! Lovar att den är värd 95 spänn på bio eller gratis om du är olaglig!

Jag älskar hockey.

Eftersom Järnkaninerna (läs föregående inlägg) firade 30 år var det kind of galet och ölstinkande, eller ja, i alla fall de två gubbarna framför oss som snodde någras platser när de som satt där skulle gå iväg och göra något. De var fett irriterande och skymde sikten helt (om man nu inte gillar buttcracks för då var man i HEAVEN), ska lägga upp bilder från matchen sen när jag kommer hem och använder min egen dator. Tyvärr lyckades jag inte fånga buttcracken på bild but hey, vem vill se en 50-årig äckelgubbes röv anyway?
Matchen slutade 2-3 till Timrå men det var ändå awesome stämning. Folk slängde konfetti och JAG SLAPP GÖRA NÅGOT! Dom gjorde inte chaos med mej!





Torsdag

Hockey idag wohooo! Fick av bf i julklapp att vi skulle gå och titta på hockey, han valde datumet, tydligen firar järnkaminer (varför inte järnkaninerna om de ändå heter DJURgården?) 30 år och det kommer vara massor av grejer på läktarna. På deras hemsida har de till och med lagt upp instruktioner om pinnar man ska ta upp? O to the M to the G, tänk om jag råkar göra fel och sabbar allt. Kommer bli hatad för resten av mitt liv hahah, dom kommer göra chaos med mej...

Längtar nästan tills allt är över... men mest av allt längtar jag efter en stor fet cheeseburgare från Burger King, har inte ätit något mer än två rostmackor till frukost och är gryyyyymt hungrig!

Fast en stooooor kebabtallrik skulle väl inte heller va helt fel...

Snuten kom och knackade på fönstret...

.. och frågade om vi visste något om en tomte utan ben, men de gjorde vi ju inte alls så de gick igen. Nej men seriöst träffade faktiskt en polis idag. Kopplingen i bf's bil gick sönder och vi blev stående precis innan en rondell, tur att det var tvåfiligt så vi inte sabbade dagen för någon aaaallt för mycket.  Farbror Polisen stannade bakom oss med blåljusen på och kom fram och frågade vad som hade hänt och om vi behövde hjälp, vilket vi inte gjorde då bf hade ringt sin (inte alltid) supersnälla bror som skulle komma och bogsera bort oss.

Hela dagen blev ändå inte förstörd eftersom vi "lånade" mina föräldrars bil och åkte till Farsta och sedan hem till honom, fredagsmys på en onsdag, älskaaaar't!

Tomteslakt

Det är så här det går till hemma hos mig när julen är över...


Onsdag

Vad gjorde folk igår egentligen? Besökte min blogg tydligen, wohooo! Hade dubbelt så många unika läsare som vanligt (vilket inte är så mycket eftersom det bara brukar vara 3-4 personer som läser min blogg haha) Men trevligt, fortsätt läsa hörrni!
Hann inte blogga igår eftersom jag hade träning och... öhm låg och sov hela dagen. Idag ska jag i alla fall försöka ta mej ut i snöstormen och vandra till centrum för lite cut cut av håret. Ska även till farsta centrum och leta kläder, tråkigt men måste göras. Drömde att jag skulle bli klippt av en nybörjare som inte visste vad han höll på med och klippte av håret vid öronen, fint på vissa (eller inte) men inte min stil direkt.

Måndag

En vecka kvar tills skolan börjar då, fattar inte vart tiden har tagit vägen. Känns som att jag inte har hunnit med någonting fast ändå är det rätt mycket jag har gjort, letat dator, varit med bf, träffat polare och sånt. Tror att det viktigaste var att träffa sötaste Flora, var med henne i stan idag och imorrn åker hon tillbaka till Frankrike. Blev lite tpl på tåget när hon skulle hoppa av haha. Kommer inte träffa henne på ett halvår så Flora när du ser det här, jag saknar dej redan, puss.


HAHA!

Det är någon liten gullig människa som hinner kolla min blogg innan mig hela tiden, puss på dej!

Kalas för bf's lillasyster idag, hela släkten kommer tror jag, tur att jag gillar dem... Lite kul ska det väl i alla fall bli, får väl se till att stoppa i mig massor av fika. Yes, jag är fet... skulle vilja mäta min fettprocent men är rädd för att den skulle bli föööööööör hög. Vad är normalt egentligen? Har gått från smällfet med fettvalkar till smal, benig och platt till bara platt hahaha.
Bf bad mej skriva att han har varit ute och skottat och nu ska vi beställa biljetter till hockeymatchen på torsdag, rolig dag...

Jag ångrar mej...

Tänker blogga hela helgen i alla fall. Nyårsafton blev inte riktigt som planerat, istället för fylla och baksmälla (och ligga i sängen hela dagen) blev det jvm i ishockey och gå upp tidigt. Bf's släkt var ändå rätt rolig, fick reda på massor av bra grejer som jag kan använda mot honom om något skulle hända mohahah. Nej, riktigt så elak är jag nog inte... eller?
Nu kör vi lite plus och minus med nyår:

+
Trevligt folk
Var med bf hela kvällen, mysigt
God champagne
God (och väääääääldigt mycket) mat
Bestämde mig för att helt skära av en person från mitt liv, den ska inte få strula till något igen någonsin

-
Liiiiiite långtråkigt
Höll på att somna nån gång efter 21 men klarade mej
"Förlorade" en polare som jag har känt rätt länge, men hon får skylla sig själv...

Hoppas att er nyårsafton var bättre än min haha puss.


RSS 2.0