What have I've been up to?

Sjukt mycket men pallar inte skriva om allt så väljer bara ut lite. Jag har varit på innebandy, har fått ett paket och, det bästa av allt, lagat middag med bf. Var fett mysigt men ganska dyrt eftersom att när vi skulle handla så var allt kött slut så vi fick ta ett dyyyyrt-som-fan-kött. Det blev entrecoté med potatis i ugn och till efterrätt blev det Ben&Jerry.


Innebandyyyy!


 


PAKEEEEET!

 



Som innehöll allt detta! Vad allt kostade sammanlagt? Bara 200:-




Blev lite back to the old days i bfs nylagade bil. 01-01-92 kl 5.28 på
morgonen drog vi och handlade.

 



Fooooood!



MY LOVE BASKET!

Följ den, köp grejer från den, älska den. I do. Näää men seriöst, ni kan ju kolla in där, ge en stackars fattig student lite extra pengar samtidigt som ni får ut något av det. Najs va?


Dålig uppdatering, I know...

Har bara haft så sjukt mycket att göra. Idag har jag pluggat hela dagen, satt till och med på mina raster och skrev på svenskauppgiften och geografiinlämningen. Vi slutade egentligen vid 13 men jag stannade kvar till 15.30 för att jobba uf och för att skriva mer på geografin. Hann dock inte klart men nu är det bara smågrejer kvar så får göra det imorgon på lunchen. Mindre kul är att jag har internationell ekonomiprov imorgon. Har knappt pluggat men verkar fatta det mesta, i alla fall just nu, och jag tycker faktiskt att det är ganska kul. TÖNT.

Imorgon har jag match vid 19-tiden, måste alltså skynda mig hem om jag vill hinna käka något innan den då jag slutar 16. KulT jävla kulT att mitt schema suger. Vill ni se det? Klart ni vill. Sjukt påfrestande för psyket att gå så här varje dag. Och att stressa till träning och match 2-3 dagar i veckan är ju verkligen mysigt.




alla hjärtans vadå?

Jävla skitdag. Man ska ju visa att man älskar varandra varje dag. Tur att min finis verkar ha fattat det, ibland i alla fall. Vi firar inte alla hjärtans dag med något speciellt, utan jag bakar cheesecake till fikaförsäljningen imorgon och sen tittar vi på champions league. SkönT.


Bitterf*tta numero one

Seee hur smidigt jag blandar svenska, spanska och engelska höhö.

Jag har, för första gången i mitt liv, skickat med mejl med klagomål. Till Max av alla ställen. Ett välformuleratmejl fullt med välformulerad skitkastning mot Max Vårby och Max Länna. Cry your hearts out slynor. Snäll som jag är avslutar jag med att hylla McDonalds. För det är faktiskt nu som jag faktiskt uppskattar donken, även det i Haninge Centrum som anställer folk som måste vara lite efter.


Bildkälla här.

 


Den funkar nog...

Det var det här bf ringde om för ett tag sedan... krockish. Dock är det bättre än det ser ut.



oh noeees

Jag är beroende av cola. Älskar cola i alla olika former, varm, kall, kolsyrad eller avslagen, det spelar liksom ingen roll. Men man blir ju ganska besviken när den ser ut såhär så man inte kan få tag i den, utan måste nöja sig med att titta på den ett tag till...


Fryst alltså för er som inte fattade...



alla hjärtans dag

Som de flesta vet (hoppas jag) tycker jag att alla hjärtans dag är gaaaaanska så väldigt mycket överskattad och till för att företag ska få sälja skitprodukter till apdyra priser meeeen i år vill jag ge min pojkvän något speciellt. Mest för att han är snäll och för att han har stått ut med mig i snart tre år. Fattar inte att tiden har gått så fort, snart sitter vi väl i en villa med en volvo utanför och två barn och en hund. Höhöh living the dream. Nä men nu behöver jag förslag på vad jag kan göra, som inte kostar för mycket. Det kan vara presenter eller någonting man gör. ANYTHING. Give it to me baby aha ahaaaaaaaaaaaaaaaa.



ooooh trollface

Australian Accent

 


Har ni tänkt på det?

Det är alltid när man inte har råd att köpa något som man hittar något man vill ha. Som nu. Måste ha dessa! Kan dock inte bestämma mig för vilken färg då de svarta är 200:- dyrare än de beiga. De kommer från have2have och modellen heter Vanja. De beiga hittar ni här och de svarta här.

 


10 anledningar tiiiiiill...

Varför man måste älska Mark Wahlberg. Såg den perfekta stormen igår och han är ju med i den filmen. Bf tror att jag har någon slags kändiscrush på honom eftersom att varje gång någon nämner hans namn eller något sånt börjar jag, enligt bf, att fnittra. KulT.

Anywaaaayyy här kommer i alla fall topp 10-listan:
1. Han är en av de snyggaste killarna på hela jorden. Behövs det något mer?
2. Han är rik!
3. Hans kropp... AAAAAAHHHHHHHHHH
4. Han är söt även när han failar - Marky Mark
5. Han är snygg
6. Han är snyggare
7. Han är snyggast
8. Snyggare ä snyggast
9. Får mig att fnittra
10. Han var snäll mot mig. I alla fall i min dröm.

Besatt? EHEHEHEHEH nääää vadå?


Bildkälla här.

 


9GAG - you've gotta love it

Have they ever seen each others face?

 


RSS 2.0