Bara för att svenskar är så smarta

Spårvagn 8 mot Frölunda, Göteborg

Två tjejer ~18 kliver på spårvagnen och Tjej 1 berättar om den senaste utekvällen.
Tjej 1: Vi var på någon pub på Chalmers men DJ:n där var verkligen förfärlig.
Tjej 2: Vad är det med högskolor och DJ:s egentligen? De spelar alltid skitmusik.
Tjej 1: Så vi drog ut på det där stället som ligger på en tvärgata bredvid Avenyn.
Tjej 2: Jaha…
Tjej 1: Jo, men du vet den där krogen där… eller det kanske inte är en krog, för de kanske inte sålde mat. Men de hade happy hour och sålde så här stora drinkar för 70 spänn (Hon visar med händerna hur stora drinkarna)
Tjej 2: Seriöst?
Tjej 1: Ja, och vet du vad som hände? Maria du vet?
Tjej 2 nickar.
Tjej 1: Jo, hon insåg att hon varit med 19 killar. Och du vet ju vad de säger? Att när du väl har varit med 20 så kommer du aldrig hitta Mr Right. Så hon har bestämt sig för att gå igenom sina ex en efter en igen, så att hon är helt säker på att han inte är Mr Right.


QUUEEEEE?

Eller som min brors polare (tjej såklart) som tar av sig skorna, ställer sig på värmegolvet och helt seriöst säger: Oj vad varmt golvet är! Föreställ er de i det dummaste tonfall ni kan så har ni kommit gaaanska nära. fast egentligen lät de ännu dummare än så.

 

 


grymt smink...

Kolla bara på det här, funkar eran foundation så här bra, om ni ens använder någon? Min gör det nästan. Snygg kille också...

 

 


det här sysslade jag med idag, hela dagen...

Förutom att fira min fina bror då som fyllde 16 igår, grattis på dej. Bara för att du har blivit byxmyndig nu behöver du inte släpa hem en massa fjortistjejer, eller ens en enda. Tänk på det du!

Före:


Efter:



Dear diary...

Enda dagen jag faktiskt hinner blogga så har jag ingen lust. Mår skitdåligt, är arg och ledsen så nu blir det sängen för min del. Kanske jag för en gångs skull kan få mer än fyra timmars sömn...

Såhär känner jag just nu, älskar citatet...

 


Not like me

Har aldrig riktigt gillat jumpsuits men hittade en på Nelly som verkar helt okej... förutom att jag tänker använda en svart, hög kjol till istället för att gå runt i en babydress. Shit vad min smak har ändrats... förut var det hoodies och oversized grejer som gällde, men nu har jag faktiskt varit ute i klänning. Dock var den uppvikt till en tröja men ändå.



It's times like these...

you realize how much you actually miss them.


HEJ BRA LÅT!

 


Sitter i skolan och företagar

Så här viktigt är det jag sitter och gör just nu.



I brace my body
for the sudden impact
that was more than I ever
thought that it would be

And when it knocked me over
I never felt so stiff and sober
Im struggling to get up and run away

Im wasting. im wasting
my life away ive got to change
Ive gotta burn the book
and turn the page


skiiitarg tjej

Fick ett sms av bf idag där de stog att jag skulle ringa honom så fort jag kunde, fick såklart panik och ringde upp honom på en gång. Han skulle egentligen ha kommit hem till mej ikväll men såklart så hade den administrativa avdelningen klantat sej som vanligt och skickat fel schema till honom, så hans chef ringde och sa att han jobbade ikväll trots att han inte gjorde det enligt hans schema. Jag blir så äckligt arg, det är inte ens första gången de klantar sej heller, tidigare så har han fått ogiltig frånvaro fastän han var på jobbet = ingen lön för de timmarna. IDIOTER, hur svårt kan det vara att få det rätt? Har man ett jobb får man väl se till att sköta det, eller hur?


Ibland är det okej att älska svenska frågesportsprogram

Svenskar har humor.

 

 

 

 


I'm a special kid

Jag tycker att frysta bullar är godare än tinade. Kul va? Sitter här och är forever alone en lördagskväll eftersom att jag inte pallade dra ut och käkar frysta bullar. Yeaaaahh...

Förresten så hoppas jag att det här är ett skämt.




tröööött!

Rolig början på helgen, först somnade jag på engelska c timmen, sen hade vi idrottsprov (som gick sämst) och sen stannade jag kvar i skolan från 14-16 för att förebereda för UF-veckan. Hann vara hemma i ungefär två timmar innan det var dags att dra sig mot Söderbymalmshallen för att spela juniormatch. Vi vann med 18-14, sämre än sämst i första halvlek och grymt i andra. Efter matchen stressade jag hem för att duscha, perfekt tajming av Elin och Eleonor som kom när jag stog och klädde på mej. Sen kom även Flora och Sara efter en stund, vi hade en mysig kväll med vin, cola, cider, kladdkaka, godis och massa skitsnack. Flora och Elin sov över medan Eleonor och Sara drog hem så det blev inte så mycket sömn direkt (fastän jag tydligen slockna sekunden efter att jag hade släckt lampan...). jag har nog väldens finaste vänner.

Förresten, mamma har köpt en pälsmössa... tror inte att hon blev så glad när jag kallade den för björnfitta. Den är faktiskt helt okej om man är UNDER 30 men över? Nääää... eller vad tycker ni?


Suddig bild jag vet men är hög på astmaspray just nu...

 


GÖTTMOS!

http://hemmahoskikan.blogg.se/2011/october/ballerina-kladdkakecakeballs.html

http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Tailored-Bengaline-Tab-Front-Pencil-Skirt/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1168917&cid=3149&sh=0&pge=7&pgesize=20&sort=3&clr=Black

hej sammanfattning

Under två dagar har jag suttit och skrivit en sammanfattning på allt vi har prov på i idrott och hälsa. Det här kallas för sammanfattning på Fria.

 


TPL!

Varför varför varför varför varför varför valde jag Fria? Ångrar mej djupt just nu...


Vill vara ginger nuuuuu!

Tänker färga håret rött omgående! Eller jaaa, när jag har råd att lägga 1300:- på ett frisörbesök. Aldrig alltså.

 


Senaste gången jag färgade håret. Epic fail. Men älskar mina miner och min potatisnäsa...

 


Äntligen en bra dag!

Såg den här grejen på blogg.se framsidan. Jag gillar't! Tycker att alla hjärtans dag är en äcklig skitdag som finns till för att håna folk som är singlar och för att få sälja grejer. Den som kom på den här dagen borde få ett pris... Om du vill sprida dagen finns det en tävling för dej! Gå in på blogg.se och klicka dej in där.


ÅÅÅÅH JAG ÄR SÅ ÄCKLIGT GLAD!

KAN INTE ENS STAVA ORDENTLIGT, HAR SKRIVIT OM DET HÄR INLÄGGET 5 MILJONER GÅNGER OCH JAG ÄR SÅ ÄCKLIGT GLAD FÖR SILVERSTEIN SKA TILL SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Knäääääppt...

Varje gång jag skriver skit om någon eller något så ökar min statistik. Kuuuuul, kanske ska göra som Kissie och skaffa plastic boobies (vilket jag ska), skämta om hur fula folk är för att de inte har stort hår och är blonda och att vissa liknar grisar.


HEJ MÅNDAG!

Fan, då var det dags igen då.
Somna på lektionerna: Done that.
Dricka massa Burn och bli hyper och aldrig sluta fnissa: Done that.
Somna på lite fler lektioner: Done that.
Tycka att livet suger: Done that.
Plugga tills ögonen svider och du tappar boken i huvudet när du somnar: Done that.
Gå hem och tröstäta: Done that.
Vara sjuk men tvungen att gå till skolan ändå: COME ON, done that too!

Låter Fria lockande just nu? Nääää inte särskilt va?


 

 


"När jag flyttar hemifrån..."

SKOJA BARA, alla vet ju att det aldrig kommer att hända. Alldeles för bekvämt här, gratis mat, gratis tvättmänniskor, gratis städerskor och skjuts nästan överallt. Awesome. Tur att jag har sagt till bf att han ska få bo själv ett tag efter att han har flyttat hemifrån. Han tror att det är för att jag vill vara snäll buuuut the reality is that jag är för lat och tycker att det är äckligt att städa och tvätta åt andra vilket jag kommer få göra där. Meeeeen, flyttar jag hem till honom finns det nog kladdkaka kvar i mer än en dag... Eller mer götta grejer som mango eller juice...



pluggar sönder huvudet såhär på söndagskvällskvisten

Mitt huvud säger aj, hej sängen meeeeen det funkar liksom inte när man går på Fria. Älskar min skola! Två veckor kvar till lov och jag räknar varje dag...


Elin Klings "Nowhere"

Måste säga att det här kan vara en av de fulaste kollektionerna jag någonsin sett. Hittills i alla fall. Man får ju hoppas att det blir bättre för det som finns på Nelly nu är grymt fult. Inte för att jag vet mycket om mode men jag tycker att passformen är illa och det mesta ser billigt ut.

Länk till kläderna har du här.

Nä nu skiter jag i att blogga mer ikväll och ägnar mej mer åt det här. Pussa på bf.

 


UTGÅÅÅNG!

Blir det inte nej, ska hem och mysa med bf och en fet skål med popcorn istället. SÅ mycket bättre.


Känner att bloggen blir lidande...

Idag har jag pluggat och varit med min fina bf, imorgon ska jag (efter skolan ofc) till Nacka Forum och shop til' I drop. Efter det ska jag till Bille och kolla på min favoritfilm (Transformers, får se vilken det blir) och efter det drar jag hem till bf igen. Pjuuuuuuh. På lördag har bf match på dagen och jag på kvällen och på söndag ska jag plugga my ass off, har två prov nästa vecka. Ska även på grillmys någonstans, kul va?

Hörs senare. PUUUUSS!


I want to break free

Är så trött på skolan just nu, borde plugga till mitt spanskaprov meeeeen sitter och kollar runt på nelly.com lite. Tänker nog köpa den här, fin va? I alla fall ta hem och prova den lite. Gillar internetshopping mer än vanlig eftersom att man då kan prova i lugn och ro, ingen bryr sej om du ser ful ut.

'

me and my bruuuush

Har tappat bort min finaste borste och har me and my drum på hjärnan så det fick bli hello kitty som me and my brush. Awesome.


Har förresten varit feeeeeett duktig nu på senaste tiden. Har inte använt något av mitt studiebidrag som bara ligger här hemma och skrotar. Måste nog gå till banken snart... men pallar inte själv eftersom att det är så tråkigt.



ÅÅÅÅH JAAAA!

Min snygging kan skjuta han hahahaha! OLA TOIVONEN!!!!!!!!!!!!


Bildkälla här.



FOLLOW US ON TWITTER!

Vårt nystartade UF företag Charitea UF behöver fler followers på Twitter! Vi blir supernöjda om ni gör det!
Länk till vår Twitter hittar ni här.

För er som vill läsa mer om företaget. Vår affärsidé är att sälja te och ge en del av vinsten till en skola i Bangladesh, som Fria samarbetar med. Vi kommer att sälja både löst te och en fin presentpåse som kommer att innehålla te, en tekula och chokladpraliner. Vi kommer även att sälja fika på Fria. Intresserad? Trodde väl det.

Nu behöver vi bara en logga så om det är någon med erfarenhet av logotyper får ni gärna höra av er! Som betalning kan du få den kladdkakssmet som blir över när vi har bakat. Detta gäller även folk med erfarenhet av att bygga upp hemsidor från grunden.

Pussss på er!


Och här får ni en random bild eftersom att min blogg är så random.

 


Eftersom att någon bad om en närbild

Såhär ser mina skor ut på nära håll. Jag älskar dem fortfarande. Dock är de svarta och inte bruna som de ser ut att vara här...



AWWWW!

 


matte c prov imorgon...

ASTAGGAAAAAD!



nya skor!

Mina skor den här gången! Enligt Tommy var de horskor och han ville hela tiden att jag skulle säga "wanna have a good time" när jag hade dem på mig. Och det är väl klart att jag kan gå i dem, annars hade jag (läs mamma) aldrig köpt dem? Grymt sköna är dem också, fodrade med fluff på insidan, dock fick jag världens blåsa under vänsterfoten.

Sämst bild, jag vet men fick ingen bättre eftersom att jag fotade med webcamen då min mobil är lite knasig och inte vill samarbeta och har matteprov imorrn så måste plugga. Så hoppas att den duger ändå!



nu:

Min idol Maria! Sista avsnittet ikväll då. Sorligt. Men skönt att slippa Gunilla Persson, tanten vill ju gifta sig så desperat gärna att hon ser alla män som potentiella pojkvänner. USCH.


Bildkälla här.



sorry för dålig uppdatering!

Har varit upptagen hela tiden, i fredags var det först engelskaprov, sedan ett studiebesök inne i stan så hann vara hemma 35 min innan det var dags att dra till söderbymalmshallen för match. Vi vann med 22-12 efter att ha legat under med 5-0. Förnedrande för Spånga haha.

Sen igår var jag duktig nog att åka till Västerhaninge för att hjälpa till med handbollsskolan. Troooor nog att jag blev omtyckt eftersom att en unge vägrade släppa mitt ben haha. Sen drog jag hem till bf för att följa med på hans match som de vann, så grattis till dem.
Efter matchen drog vi hem till mej eftersom att jag skulle baka bullar. Började med degen och fick sedan skjutsa in mamma och pappa till stan. Jag och bf började bråka om hans dumma gps i mobilen som vägrar fungera som jag vill men vi kan ju inte vara sura på varandra så vi kissed and made up på en gång. Gammlt gift par? Indeed.

Bf's gryyyymt söta lillasyster på ett år fick smaka lite bulle. Blev beroende på en gång, gick och skrek tills hon fick en bit till och pulade in hela i munnen. Söööööt.

Nu sitter jag och pluggar matte, har matte c prov på tisdag... Match ikväll i Torvalla, komma och kolla?
PUUUUUSSSS



don't be so hard on yourself...


The Audition - Don't Be So Hard (Acoustic)

Don't think too hard about it.
You never thought I'd get this far,
get this far without you.
Relax, stand back, and watch it happen.
I'll wave my goodbyes into the night



engelskaprov here I come!

Sitter och försöker plugga in glosor och sånt inför imorrn då vi har ett engelskaprov. Sen ska vi på studiebesök (förfaaaaaaaan) och sen har jag match. Stressig dag med andra ord, hinner vara hemma knappt en timme innan jag måste dra igen. Det bästa med imorgon kommer vara när jag och bf sätter oss i sängen och käkar b&j. Sounds good huh?


MUUUUMS! Bildkälla här.



vad jag menar med bitch

Jag säger vad jag tycker oavsett om du gillar det eller inte. Vissa skulle nog kalla mej en bitch jaaa, jag anser bara att jag är brutalt uppriktig.


Is it just me or...?

Idag stog vi och snackade med en lärare, han kallade en tjej för lite småbitchig sådär (på skämt) och sa sedan något om mej. Jag hörde inte så han upprepade de, carro är bitchig. Fine tänkte jag, har blivit kallad värre, så sa att jaaaa det är jag men jag är i alla fall öppen med det. Och han sa att han gillade det. HAHAHAH sweeeeeeeet.

Btw, har ni sett reklamen för Christina Augileras nya parfym? Tror att den går på kanal 5, såg den idag och det enda jag kunde tänka på var att hon är pluffsig. Inte tjock men väldigt mycket större än förut. Och hon passar bra i det MEN på visa bilder ser hon faktiskt lite ut som miss Piggy.


Bildkälla här.



Happy cinnamonbunday!

Eller kanelbullens dag. Hoppas att ni har proppat i er bullar, det har i alla fall jag gjort! Blev inget eget bak den här gången eftersom att jag har varit busy tjej hela helgen. Lovar att baka snart och höra av mej så att vi kan ha ett saft och bullar kalas!



UF är igång!

Vi har världens bästa affärsidé och vi är världens bästa grupp. På riktigt. Fierceness kallas det. Det är tisdag eftermiddag, kunda ha dragit för två timmar sen men vad gör havla gruppen? Sitter kvar och jobbar. Det kallas engagemang. Eller så är vi bara rädda om våra pengar meeeeeen det säger vi inte.

Idag på Info&Layouten fick vi designa en logga som vi ska ta med på ett studiebesök på fredag. Min blev så här, fin va? Ni kan ju försöka gissa vad jag sysslar med. Vi skulle anvönda våra initialer ha en stor och en liten logga med, ser helt okej ut även som liten va?


said it before and gonna say it again

Jag HATAAAAR Gunilla Persson i Svenska Hollywoodfruar. Stackars unge och stackars präst som hon satt och förhörde. "Jag visste inte att det fanns skilda präster" Pfffft!

Läskig tant.


Bildkälla här.

 


Minnen...

Idag såg jag två (2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ungar med sparkcykel, en på väg till skolan och en på väg hem från skolan. Antagligen då då eftersom att de hade ryggsäckar, frågade aldrig. Pinsamt och väldigt peddoaktigt hade det varit. Vore fett kul om trenden med sparkcyklar kom tillbaka, älskade att åka sparkis. Kom ihåg att vi bara köpte en som jag och min bror skulle dela på, kan ju lugnt säga att det var krig de första veckorna.

Ett råd till föräldrar. KÖP VARSIN SPARKCYKEL om ni vill ha oskadade barn.


Bildkälla här.

 


I'm back baby, yes I'm back!

Rubriker är till för att sjungas.

Hela varit fullt upp hela helgen. Har hunnit med tre kalas på två dagar, spelat match, tittat på en match, varit ute på krogen, åkt fram och tillbaka och bara umgåtts med min pojkvän som är underbar och förstår när jag behöver vara för mig själv.

Har även bestämt mig för att kolla upp en sak som jag vill göra efter gymnasiet, men vad det är tänker jag inte skriva eftersom mami kanske läser min blogg och hon vet inte om det än... Men det är inget farligt, tänker inte bli strippa. Men jävlaaar vad pengar jag skulle tjäna då. And money is always needed.

Har sjuuukt ont i ena foten och har blåsor under, gick i tolv cm klackskor heeeeela fredagskvällen när vi var ute. Yep, jag kan gå i klackar utan att se ut som ett offer. Visste ni inte va?


RSS 2.0