HAHAHAHAHAHAHA

Färga ALDRIG ALDRIG ALDRIG håret rätt hemma. Gör det inte säger jag bara. SKIIITFULT. Orange i hårbotten och svart i topparna. Och ingen snygg färg heller. Nu kör vi på brunt igen!


kass uppdatering

I alla fall tills lördag kväll då jag kommer ha tid att skriva. Troligtvis. Ska plugga hela dagen imorrn, på fredag ska jag färga hår och sedan är det utgång. Kul med tanke på att jag ska upp kl 9 på lördag för att åka till en innebandymatch som bf ska spela. Efter matchen är det kalas x 2, båda för personer ur bfs släkt. Liiiite avundsjuk för att han har en stor släkt och min är pluttig. Det blir ju fler kalas och mer tårta ju fler man är i släkten = HAPPY GINGER! Tänk hur tårtfattigt mitt liv skulle vara utan bf.

Hittade en awesome låt som ni kan få lyssna på tills jag skriver igen. Puss på er finisar.

Silverstein - Forget Your Heart (Piano Version)


19.50, går och lägger mej nu!

Är skittrött och febrig så går nog och lägger mej nu. Håller tummarna för att jag mår bättre imorrn så jag slipper få mer frånvaro... För tydligen var jag inte på Skansen idag med alla andra? Aja puss på er. <3

Vill testa det här...




snuuuuuusarN

Har börjat snusa nu. Lössnus som jag sväljer. Sexigt va?

 


bf är en liten dissare

Han hatade båda skorna. Rolig kille, tycker att jag ska gå runt i Converse hela tiden. Hur kul är det liksom?


vilka ska jag köpa?

Och jaaaaa, jag tänker köpa någon av dessa, vet bara inte vilken än. Give me some help?


songs from the past





Ginger is close to breaking down

FÅR ETT UTBROTT SNART, VARFÖR I H*LVETE GÅR DET INTE ATT LADDA UPP BILDER TILL MITT BÄSTA INLÄGG NÅGONSIN? GRRRRRRRRRRRRR!


trött och sjuk tjej

Min tunga är fuckad. På riktigt. Jag vet inte vad jag har gjort men så fort jag rör den i sidled så gör det ont, typ gryyyyymt ont. Dessutom tror jag att jag har feber, fryser om fossingarna men svettas som en gris. Om nu grisar svettas vilket jag inte har en aning om om de gör.

En till projektvecka i skolan just nu. Imorgon ska vi på stadsvandring, på Skansen och Söder. Kul va? Hoppas i alla fall att den här blir bättre än i ettan då det var snöstorm och jag frös som en jagvetintevad i min tunna jacka och låga converse.

Vet att ni gillar när jag ritar så här får ni en bild som beskriver hur mkt jag svettas.

MUUUUU SÄGER GRISEN! Min gör i alla fall. Eller typ BRÖÖÖÖÖÖL!

 



kom på en grej igår.

JAG DANSAR ALDRIG NYKTER NÅGONSTANS, ALDRIG INTE EN CHANS ATT JAG DANSAR NYKTER.

Meeeeen igår körde jag på. Gunget kom naturligt efter några shots, troligtvis eftersom att jag inte käkat middag. Bad idea.


vad gör vi?

Tydligen slickar på varandra just nu men VI KÖR ÄNDÅ!



when no words are needed

 

 


beställa?

Är liiiite osäker, finns i min storlek och det är rea på den men vet inte riktigt... vad tycker ni? Klänningen alltså, inte tjejen.



vill ha, vill ha, vill ha


Elins kisse!



Jaa men visst!

Slog på tvn och på kanal 5 var det unga mödrar. Bror frågade mej om jag hade några planer på att bli gravid. Varför inte sa jag så nu kör jag på!

Ni som inte fattar sarkasmen... mentalt friska?


Almost done this...


Bildkälla här.



bara för att jag är så grymt snygg som ginger

och för att det var så länge sen jag själv såg mig med gingerhår så får ni också göra det. Och jaaaaa, det är en riktig apa. Som bor på berget i Gibraltar. Och jaaaa, den va jättesöt.



naawieee

Tänkte bara tacka alla som läser min blogg, ni är söta ni. Blir bara fler och fler haha, inte ens jag skulle läsa min egen blogg om det inte var jag som skrev den.

Här får ni i alla fall något som brukar muntra upp mej när jag har tråkigt/mår dåligt.




dagens kommentar

Hade träning idag och efteråt satte vi oss i ett omklädningsrum för att avsluta med att prata. Flavia sitter bredvid mej, ser hur sjukt äckliga mina knän är och petar på mitt feta blåmärke.
Flavia: Gjorde det inte ont?
Gingern: Öhm joo?
Flavia: Med då säger man ju aj! Har du någonsin sagt aj eller!?
Gingern: Men jaaaa?
Flavia: Du är fan störd. Du borde inte släppas ut!

Taaaaack, det värmde verkligen! Tar det som en komplimang då, eftersom att det va så du menade det va? Danke schööööön!


Du är fin du!



o to the m to the g

Sitter och tittar på något program om skönhetsoperationer gone wrong. Först nu jag inser hur fel det kan gå... börjar bli lite tveksam till mitt eget boobjob. Eller inte eftersom att jag vill ha större boobiesar. Däremot tycker jag jättesynd om den här tjejen, Hang Mioku. Väldigt söt från början men gjorde sen började hon göra massa ingrepp för att slå igenom som sångerska. Operationerna gjorde henne pank vilket ledde till att hon tog kanyler som hon fyllde med matolja och injicerade i ansiktet. Plastic is fantasic. Not.


Bildkälla här.



Mår skitdåligt idag

Drog till orienteringen, fick ett astmaanfall ute i skogen utan att ha medicin med mej (smart tjeeeej), ont i benhinnorna, utslag från alla äckliga granar, skar högerhanden på något och geggiga fötter. När jag kom hem somnade jag i soffan och sov tills... nu? Borde göra massa matte men pallar verkligen inte, mitt huvud dunkar, mår illa och är trött. Bf är påväg, det är väl i stort sett det bästa med den här äckeldagen.


Hittat mina nya darlings...

Synd bara att de kostar över 750 kr = fattig ginger om jag köper dem. Eller... nej men ändå. Får nog be pojkvännen plocka fram plånisen HAHAHA. Ett tips till er killar, håll era tjejer glada och nöjda om ni vill ha ett skönt liv. Happy wife, happy life. Om hon inte är ett svin då, det finns ju såna också.


orientering imorrn!

Väldigt kul tycker jag! Älskar verkligen att gå i skogen, bli lerig och inte veta vad i helvete man är någonstans. Dessutom är det ju extra kul att man har gjort det i ettan, tvåan och nu i trean. Awesomeness. SKa orientera med Eleonor men det är lite hysch hysch på det eftersom att jag tänker säga att jag ska vara ensam. Busigt va? Näää inte när hela skolan kör på det.

Tur att man har fina Maria som muntrar upp en såhär på kvällskvisten. Hon är verkligen en fin människa på riktigt, hon verkar vara helt genomsnäll. Lite virrig bara. Men helt underbar. Och snygg för att ha klämt fram fyra barn. Tror att det beror på läppstiftet... It's all in the lipstick!


Bildkälla här.



sååå godissugen...

Funderar nästan på att stoppa en sked socker i käften bara för att stilla sockersuget. Känns som att jag har ett monster innuti som bara blir nöjd om den får socker. USCH USCH USCH. Jag har ju slutat äta godis och sånt eftersom att jag vill få bort det jag kallar för baby bumpen. Inte för att jag är tjockis på något sätt utan för att jag inte gillar den. Jag är inte, har inte varit och ska aldrig bli anorektisk.

Kan någon bara ge mej en b&j så blir allt suuuuper! Half Baked please!



HAAHAHAHAH!

Just nu: BAJEN NER PÅ KVALPLATS HAHHAH!


I've done it!

Jag var ju lite orolig men körde på ändå. Fint va?



Nä okej jag ljög bara. Det är min fina vän Kicki som har fixat mitt hår i photoshop. Najs va, tycker att det ser väldigt äkta ut! Kickis blogg hittar ni här.


mot samlingen!

Seriestart om 1,5 timme! Nervös? HAHAHA nej.


don't mess with a ginger

Aaaaaarg tjej just nu. Var på Stadium och skulle köpa nya löparskor och guess what? Det var rosa detaljer på 99 % av skorna. Jag hataaaaar rosa. Det är så sjukt fult och jag skäms varje gång jag har på mig något rosa. Fult Fulare Fulast. Det slutade med att jag köpte ett par svarta skor med rosa detaljer (se bild) som jag ska kleta svart nagellack och överlack på så att det sitter. Mycket finare.

ASICS GEL PULSE 3 W BLACK / PINK
Bildkälla här.



jag får daaaamp!

Sitter och kollar på Transformers - Revenge of the Fallen och jag får damp på att de har översatt elakingarnas namn till svenska. De heter för i helvete inte bedragarna. Så här kul har jag en lördagkväll.

Däremot känns allt mycket bättre så fort min snygging syns. Tills jag kommer på att han liknar en kille jag gillade förut... Fast Shia är såklart obeskrivligt mycket snyggare.


Bildkälla här.



oh oh oh


Relient K - Which to Bury, Us or The Hatchet


HAHAHAH åååh <3



ny tröja, wehooo!

Och eftersom att jag är så fattig så slängde de in en haösduk på köpet men det får ni se senare! Från att min garderob gått helt i enfärgat som svart och blått, nu finns det mönstrat och fullt med färger. Najs vaaaa?


Igorera den fula nederkanten, vet inte vad som hände.

 


Darkhairedginger wanna go redhead

Ändrat mej helt nu, istället för att bli blond tänker jag nog köra på rött hår. Varför? För att rött hår är så goddamn snyggt. Tänkte mej färgen hon har uppe på skallen, inte den ljusare rödorangea. Men eftersom att Hayley Williams är typ 100000 miljoner gånger snyggare än mej så vet jag inte om jag passar i det...


Bildkälla här.



känns väldigt fint!

Sökte efter bilder på gingercarro på google och seeeee vad som kom upp! Det är som att jag och kicki har något knäppt band mellan oss, HAHAAHAHHAHA! Ser ni eller är det för suddigt? Det är i alla fall en bild från Kickis blogg.




hade lite tråkigt...

så gjorde världens finaste skuggning!



hey guys!

Nu behöver jag er hjälp. Har nada lugna rock/emo låtar, så vet ni några så blir gingern tacksam. Väldigt tacksam. Och nu menar jag inte några mesiga skitlåtar, utan ungefär som Bullet For My Valentines Forever and Always.

Eller såhär. Silverstein - Replace you.



har aldrig varit så sugen...

på en fet b&j (lägg märke till &, speciellt om du heter Tommy och kan misstolka sånt här) som nu! Glassen som bara smälter i munnen, browniebitarna som är sådär lagom kladdiga och kakdegen som inte kan jämföras med något annat... jaaaaa, jag är en liten tjockis men Ben och Jerry är ju mina bästa vänner efter Maria Montazami och Isabel Adrian. Om du vet vilken av sorterna jag beskrev är du också en liten tjockis! Men det är okej, man får vara fet.

Men tyvärr kan jag inte trycka i mej en hel som jag hade önskat. Jag har nu slutat med godis, läsk, glass, chips, kladdkaka, bullar från pressis man får billigare bara för att man "gjort ett misstag och ska fråga innan nästa gång", tårta, kakor och allt som har med socker att göra. Typ. Smoothie, popcorn och redbull är okej i små mängder... Hjälp mej att inte proppa i mej dåliga grejer, slå mej på handen om jag försöker.


Bildlänk här minus text och streck.



lite bitter tjej idag.

Vi har projektvecka i skolan just nu, vetenskapsmetodik handlar den om och är den tråkigaste projektveckan vi någonsin haft. Meeeeen, gingern gillar den ändå. Varför? Vi har ingen som håller koll på oss och vi får göra lite som vi vill. And the ginger se gusta frihet. Gillar ni min spengska förresten?

Efter skolan idag så drog jag hem till fina bf som sedan dissade mej totalt för att dra och jobba. Gissa vem som kommer få fetaste julklapparna i år som kompensation för att hon står ut? Oh yeeees, jag! Lite snäll var han i alla fall och sa att han skulle gottgöra mig imorgon. Undrar bara hur han ska kunna göra det nu när jag inte käkar godis längre... Tur för honom att jag är en sån mes att han bara behöver säga tre små ord för att jag ska smälta.


min biff haha!

 


såhär snygga är vi på nattbussen


Kul kväll. Calle glömmer leg, resten drar till en gaybar
Det är fight vid slussen och vi ringer polisen,
träffar världen skummaste snubbe, Nikita Smirnov,
Tommy missar nattbussen med några sekunder,
och han får världens roligaste bussresa hem,
vi säger åt honom att springa till Gullmars,
killen i sätet mittemot håller på att dö av garv.
Saknas någon eller något? Nooope.
Jag har världens finaste vänner.

 



hänger med mina bästa vänner...

Maria Montazami, och Isabel Adrian, de andra två tanterna kan ju bara ta sig. En ser ut som en uppumpad barbiedocka som tror att hon är skitsnygg när hon egentligen är apful. Den andra tror verkligen att hon är någon speciell, men är hon det? NOPE!

Waaaaaay to go Isabel Adrian btw
, har ni sett före och efter bilder på henne? Inte? Nä då får ni dem här då. Gorgeeeeeeeeous! Önskar jag var så nöjd med min five finger forhead.



it's friday friday

och så var det söndag och man ska till skolan imorgon. Kul dååååå, skönt med projektvecka i alla fall eftersom att jag ligger efter i alla ämnen. Dock inte så skönt att man går från 9-15.50 varje dag.
Igår var heeelt galet, istället för att dra till tråkiga sommar så drog vi till Hellströms, en gaybar och Bonden. Fick ringa polisen och se två tjejer slåss på donken, awesoooooomeeeee! Mest kul eftersom att de slogs som idioter...

Idag har vi firat min fina syssling Marcus som fyllde 18 i fredags, way to go är allt jag har att säga. Vi har passat världens finaste hund hela helgen och idag åkte han hem. Kommer sakna att få en blöt nos eller en fet otrevlig slick i fejjan när man är i dimman de kallar sömn. Tur att jag ska skaffa en ännu finare hund så jag slipper sakna honom så mycket!


Jag ska ha en grå pitbull! Sååå söööööööt! Bildkälla här.

 


.

And now you wish that you ment something to somebody else.


weeehoooo!

Så här ser min statistik ut för tillfället. Nöjd tjej? Grymt nöjd tjej, vem läser en blogg som heter gingercarro, skriven av en brud som inte ens är så mycket ginger längre liksom? Tydligen 16 pers idag!


det här borde vara originalet

 


Did anybody get it right?

Naaaah trodde väl inte det. Snyggingen är ingen mindre än Tracy Cyrus, alltså bror till ett av mina hatobjekt, Miley Cyrus. Syns det? Nej och thank God for that! Och jaaaaa, jag tog den porrigaste bilden jag kunde hitta. Varför? Mahahahahaha ni kan nog gissa varför...


Helloooo sexyboyyyy! Bildkälla här.

 


aaaaahh cravings

På senaste tiden har jag (faktiskt) börjat tycka att jeans och heels är skitsnyggt ihop. Jag är kär i de här från nelly, 14 cm klack och platåhöjden är 3 cm.



You'll never get it right!

Gissa vem det här är! Chock!!!! Rätt svar i nästa inlägg.

 


Ä to the ckel

Tycker inte alls synd om mej själv som måste trycka in en gul salva in i ögat. Inte alls. Inte det minsta.

 



troll

Eftersom att jag redan hade urinvägsinfektion och världens förkylning så bestämde jag mej för att slänga in en ögoninflammation också. Skulle jag inte ha gjort eftersom att jag har skolfoto på onsdag. Om jag ser ut som ett troll nu, gissa bara hur det kommer se ut på onsdag, eller lördag när vi ska ut. I nästa inlägg kommer jag slänga in en bild så ni som har lätt för att spy ska INTE titta på den.


You will be mine!

 



this was an awesome day.

Halsen kändes värre än vanligt när jag vaknade men sket i det och drog till skolan i alla fall. Där somnade jag nästan både på engelskan och geografin. Efter skolan hämtade bf upp mej, jag däckade i hans säng och vaknade vid 18. Då skulle jag gå och kissa och fyhelvete vad ont de gjorde, förstod direkt what was going on. Käkade en snabb middag och drog sedan till akuten. Börjar få in rutin på att lämna urinprov är allt jag har att säga. Fick tid 21.30 men kom in efter bara 30 min väntan, alltså ungefär 19.20. Så kan det gå när man ser plågad ut... Fick tabletter utskrivna samt råd för hur jag gör för att undvika urinvägsinfektion. Som att jag inte redan vet allt eftersom detta var fjärde gången på ett år jag sökte vård för det. Blev frågad om jag var säker på att jag inte är gravid. KUL.

Nu har jag i alla fall smällt i mej två tabletter så förhoppningsvis kan jag kissa igen utan att kissa blod och ligga på marken i fosterställning med spykänslor.
Dessutom förlorade Sverige mot Ungern i EM-kvalet. Skitdag. Ingenting går som det ska idag.


Känns ändå helt okej att vara svensk när man tänker efter...
Även fast jag helst skulle vara nöööörsk.



RSS 2.0