åååh Twilight <3333333

Soned.

 

 


Bestämt mig för vad och vart jag ska tatuera mej!

Efter myyyycket funderande är jag äntligen färdig. I alla fall med den tatueringen jag ska ha på utsidan av foten, den vet jag precis vad jag ska skriva och vilket typsnitt. Dock är jag inte så säker på den jag ska ha på sidan, alltså på revbenen. Har massa olika förslag men eftersom att det är permanent så vill jag ju vara helt säker innan jag gör den.


Såhär vill jag se ut när jag är färdig med alla tatueringar! Bildkälla här.

 


Älskar mitt släkte!

Gingers

 


när paniken kommer krypandes

Fick ett av de samtal man absolut inte vill få som flickvän idag. Uppdaterar mer imorgon för nu ska jag försöka sova...


My favourite show eveeeer!

Så härligt bitchiga och backstabbiga kvinnor. Rika som jag vet inte vad, råd att köpa what the hell they want, har anställda till allt och massor av snygga hus. Kan det bli bättre? Oh yeees it can, antalet bråk är fler än vad man kan räkna till.


Bildkälla här.

 


Alltså HAHAHAH

Jag döööör, alltså på riktigt hur lyckas man? HAHAHAHAHHAHAHAHA AWESOMENESS! Vet att jag är elak nu men har aldrig läst något så roligt i hela mitt liv. Dock fick personen ont i hals och nacke så det var ju väldigt sorgligt.. HAHAHAHAHAHHAHAHA! Hela artikeln hittar ni här.



123 NÖJD TJEJ

Äntligen!



Det här är ingen modeblogg...

Eftersom att jag tar på mig kläder som jag tycker är snygga och fullständigt skiter i vad jag borde eller inte borde ha på mig samt vad som är "inne". Men när jag har tråkigt så kollar jag på kläder, har varit väldigt uttråkad ett tag nu, därför har det blivit mycket kläder. Det här är ett av de sista inläggen om kläder, jag lovar. Har beställt denna, ska bara ta bort strassen (som bara är fastsatt med tråd) och skaffa en freebra, sen kör vi all in. Någon som vågar gissa vad denna kostade?



helt okej middag

Idag hade vi ingen mat hemma som jag var sugen på så what shall I do, I thought. Jag poppade popcorn och skalade en mandarin så hade jag en helt perfekt middag, speciellt eftersom att jag har varit sugen på popcorn hela dagen.

 


plugga matte var det ja...

Tills jag såg att det var handboll på tv hela kvällen. Så nu är gingern upptagen men svarar på samtal/sms om du inte är långdragen. Hörs imorgon, woop woooooooop!



sitter och bokför!

Tänkte att jag skulle vara lite duktig så här på söndagseftermiddagen när jag ändå inte har något annat att göra. Ville inte gå på matchen helt ensam och sitta och hosta på folk så valde att stanna hemma. Efter bokföringen har jag "bara" 30 mattetal att göra samt börja läsa Half of a yellow sun som vi fick i uppgift att läsa i engelska C.

 


Nu är vi igång på riktigt!

 


Sveriges match mot Polen

Finns bara ett ord: FIASKO! Om de ska fortsätta så här kan de lika gärna sätta sig på ett plan hem så att de slipper skämma ut sig! Hur f*n kan man tappa en 11-måls ledning och sluta oavgjort? Och tempot, herregud det var som på våra juniormatcher, segt och tråkigt. Så fort Kim Andersson blev bortpunktad var det som att hela anfallet bara frös. Och sen i försvaret. Stog emot tills domaren tog upp armen, då slappnade de av och så gjorde Polen mål. Det första man fick lära sig när man började spela handboll var vila i anfall och slappna inte av i försvaret!

Tur att det finns några ljuspunkter i alla fall, Andreas Nilsson som spelar på linjen är en av de bästa Sverige har haft på länge. Brukar oftast få tag i bollen och tappar den sällan. Nackdelen med honom är att han inte är så snabb, lunkar fram medan andra springer, kan bero på att han är en söt chubbychubboy. En annan bra spelare måste jag säga är killen som ersatt Petersen, Henrik Lundström. Sätter de flesta lägena har får och är snabb i kontringarna. Idioterna på matchen idag uppskattade det tydligen inte eftersom att de inte drog några kontringspassar till honom trots att han var helt fri.

Slutsats: Kan Sverige inte prestera bättre än detta betalar jag deras biljetter hem, bättre det än att de skämmer ut sig. (Att jag ska betala deras biljetter var bara ett skämt!)


Kim Anderssons plågade min på den här bilden speglar svenska folkets känslor. Bildkälla här.

 


Förklaring till huvudvärken!

Min käääääära pojkvän armbågade tydligen mig i huvudet imorse. Han frågade hur det gick och jag sa att det var lugnt men låg sen och sa ajajajajaj medan jag tog mig för pannan. Det här berättade han för mig i telefon idag, jag har inget minne alls av det här eftersom att jag låg och sov när det hände. Enligt bf lät jag vaken när jag pratade och inte alls trött, hahaha att han inte har lärt sig efter tre år att när man pratar med mig på morgonen låter jag alltid trött när jag är vaken. Låter jag pigg sover jag. Ganska hög smärttröskel verkar jag ha om jag inte vaknar när jag blir slagen. Cuuuuult.


Finis, jag älskar dig även om du är den klumpigaste jag känner.

 


inte så taggad på att blogga...

När man ligger hemma och är sjuk. Ont i halsen, ont i huvudet och feber var det tydligen dags för idag tyckte min kropp. Stannade hemma från skolan, för första gången sedan vecka 36, enligt skolans frånvarosystem i alla fall. Hej studiebidrag, skönt eftersom att min enda andra inkomstkälla är min pojkvän. För er som inte fattar att jag driver och aldrig skulle utnyttja honom så där, JAG SKÄMTAR BARA! Idag har vi semester från varandra eftersom att han har match imorgon och jag inte vill smitta honom. Seeeee, jag kan vara snäll! Igår öppnade jag till och med en dörr för att hjälpa en kvinna med rullator! Evilnessfaktor - 30 %.



PORRFILM NU!

Hahaaaaaaaaaaaaaa made you look! Tänkte skryta och vara lite självgod nu så ni som inte vill läsa om det kan ju bara sluta läsa.

Anyway, jag är cheesecakemaster, på riktigt. Sålde en till lärarna i skolan, som de skulle ha till sin personalfest och tydligen uppskattades den. I alla fall enligt min naturkunskapslärare som sa att den förgyllde hela festen. Idag skulle vi sälja fika och jag lyckades på något udda sätt få en smet att räcka till två st, and guess what! Vi sålde slut på båda två, = typ 300:- spänn till barnen i Bangla! Dessutom sa alla att den var jättegod, och nääää tror inte att de ljög eftersom att en del kan vara riktiga bitterfittor ibland! Men ganska söta bitterfittor.  Jag vill starta ett eget företag och byta namn till Cheesecake UF!

 


grät typ nästan

Asfina människor <3




f******ck (varning för långt inlägg)

Är sjuk igen. Missar träningen idag så ligger hemma under en snuggie med datorn i knät och TVn på. För er som inte vet vad en snuggie är, se bild.

Helgen gick så grymt fort att jag inte tycker att jag har hunnit med nåt men har ändå gjort ganska mycket. I fredags gick jag i skolan till 15, skyndade mig hem och tvättade matchtröjan för 19.15 var det match i Sorunda. Vi vann den med 22-9. Efter matchen ringde jag till Danneboy som övertalade mig att följa med till hans polare och bada jacuzzi. Att visa mig i bikini inför folk jag har träffat en eller två gånger är inte riktigt min grej men samlade mod och gjorde det ändå. Vi kom hem runt 01.30 efter en promenad (springtur) från Brandbergen.

I lördags gick vi upp vid 10.30 för att åka till Farsta och leta efter present till bfs pappas sambos dotter. Blev ett presentkort. Sen åkte vi hem till mig, hann vara där i ungefär två timmar innan vi åkte till min morfar som fyllde 63. Käkade tacos och vääääldigt god tårta, och åkte sen hem till mig igen.

I söndags gick både jag och bf upp vid sju för att åka till våra matcher, min i Solna, hans i Botkyrka. Vi förlorade med två bollar och fick skynda mig hem eftersom att jag skulle bli hämtad. Åkte med bf ut till hans papi och firade tjejen som fyllde år. Sen hem till mig för att hämta grejer, hem till bf för att äta och sen ner i sängen för att kolla på Sveriges match (som förresten sög).

Jag kan verkligen inte klaga på att jag inte har något att göra under helgerna.


Världens skönaste uppfinning. Källa här.

 


my clothes have arrived!

Helkassa bilder men ändå, blev så bra som de kunde bli eftersom att min dators kamera suger. Paintmaster I am.


Handboll nu!

Sverige - Ryssland nu och jag sitter som klistrad vid tvn. Skönt med lite avkoppling innan det blir stenhårt psykologiplugg eftersom att jag har seminarium imorgon.


älskar gamla tanter

Från Tjuvlyssnat som ni hittar här.




När jag vill ha något...

ser jag till att fixa det. Kommer ni ihåg bilden jag hade när jag skrev om scrollshopping? Annars kan ni ju scrolla ner till de höhö. Nä men jag köpte de två översta tröjorna. I'm a special kid! Kan ha beslutsångest i flera dagar men när jag väl har bestämt mig så går det fort. Här är bilden igen så att ni kan se. Vet att den till höger är en klänning men kommer att ha den som tröja.



förlåt men... HAHA

Vad fan sysslar expressen med? Såg artikeln nedanför på deras hemsida och garvade lite. De får det att framstå som att Eric Saade är singel men att Molly Sandén inte är det. Är hon då fortfarande tillsammans med Eric Saade or whaaaat?



Alltså... I love this shit!

Mycket bättre än originalet och såklart är covern gjord av ett av mina favoritband. Massa söt, älskar när han säger NEVAAAAHH! Punk Goes Pop är bästa albumen någonsin.


I See Stars - Till The World Ends


Varför, varför varför?

Jag blir alltid kär i alldeles för dyra skor. Som de här för 1 200 spänn plus frakt. Inte okej för min plånbok (läs kontokort.)


När jag är deprimerad...

över att skolan börjar snart, sysselsätter jag mig med scrollshopping. Ett perfekt sätt att bli av med stress utan att bränna pengar eftersom att scrollshopping är som windowshopping fast på internet. Awesome eftersom att du slipper trängas med en massa knäppa människor på gatan.


Märks att jag är sugen på sommaren va? Sommar, sola, supa (valfritt men fest är obligatoriskt!), umgås med de finaste i världen, äta solvarma jordgubbar, massa skitsnack på stranden och långa, djupa samtal om framtiden under de varma kvällarna. Har funkat helt okej hittills och kommer att fortsätta fungera bra framöver. Synd bara att förra året var min sista riktiga sommar i total frihet. Nu kommer jag bara ha några veckors semester att se fram emot.


Bio!

Igår var jag och bf och såg Sherlock Holmes på bio. Började med att käka asgod kebab. Dock så började försäljaren driva med mig på ett, enligt honom, väldigt roligt sätt. Han frågade om jag skulle ha stark eller mild vitlökssås, jag säger mild och han ba: HAHAAAAAAAAAAAAdet finns bara en! Öhm jaså, okej? SÄG DET DÅ ÄCKEL skrek jag. Inte alls men hade velat.

Sherlock Holmes var helt okej men jag kunde inte sluta tänka på att Noomi Rapaces engelska var annorlunda än alla andras. Kan ju bero på att hon är svensk men ändå... Ganska bra film, gillade speciellt trikåerna, säger inget mer. Förutom att både Jude Law och Robert Downey JR är preeeeetty hot.


Bildkälla här.

 


håkyfålk

Älskar hur facebook ser ut efter JVM matchen igår... alltså fyra statusar i rad där det bara står JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.




New in my closet

Har ju letat efter en viss typ av skor i ungefär fyra månaders tid nu men har inte kunnat hitta såna någonstans. Efter 20 minuter i Farsta Centrum såg jag dessa. A-a-a-a-awesome, de kostade bara 500:- men eftersom att jag hade presentkort så betalade jag ingenting, får tacka bfs mamma och håkan för de nya skorna!

 

 

 

 


poppa in

Poppar in min fina popcornmaskin. Popcorn, cola och hockey, kan det bli bättre?

 

 


Had to make a list

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Var snäll, på riktigt.



Har du några nyårslöften?
- Få bort lite av min mage och mina lår. Fett alltså, inte mina fina muskler. Inte skjuta upp saker eller ta skit från folk jag inte ens gillar. Inte för att jag har gjort tagit skit tidigare heller men men...



Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Nej men en tjej i min förra skola.

 


Vilka länder besökte du?
- Spanien, Kroatien och Finland. I den ordningen. Spanien med skolan (=festresa) och Åland med handbollen var lätt de bästa.

 

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Skjutit upp saker, och struntat att ta tag i grejer helt.

 


Bästa minnet från 2011?
- Kan inte välja, antingen en av alla gånger jag har varit med mina fina vänner eller myskvällar med pojkvännen. Hah älska att jag skrev pojkvänner först utan att tänka på det. Men det finns bara en, the one and only liksom.

 

 

Bästa köpet?
- En ny vinterjacka och en ögonskugga från MUS. Fick ganska mycket fint också...

 

 


Vad spenderade du mest pengar på?
- Smink och skor.

 



Gjorde någonting dig riktigt glad?
- När jag fick reda på hur en person egentligen var. Skönt att bli av med hen.

 



Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Gladare. Mest på grund av min pojkvän och vänner. Fina finare finast är vad de är!




Favoritprogram på TV?
- Svenska Hollywodfruar!




Är det något du saknade 2011 som du vill ha år 2012?
- Egentligen ingenting. Vissa polare som man har tappat kontakten med kanske men annars inte så mycket.


 


Vad ser du mest framemot med år 2012?
- Nytt år, nya möjligheter. Resa, flytta hemifrån och köra på i samma stil som 2011, eftersom att det var mitt bästa år någonsin.

 


Nyår...

Herregud. Är. Allt. Jag. Har. Att. Säga. Nä men det var kul, åkte hem till en polares syrras pojkväns föräldrars hus. I jordbro. Där en lyckad nyårsafton är en nyårsafton då man inte blir skjuten med raketer eller knivhuggen. Trodde att vi skulle vara runt 10 pers men blev upp mot 20 istället. Vi grillade kött och käkade potatisgratäng, det var helt okej fastän jag inte gillar potatisgratäng samt att mitt kött var övergrillat och det inte rann blod. *sadface* Vi körde jag har aldrig och jag har nog faktiskt aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då. "jag har aldrig sugit på någons tår" "jag har aldrig ätit en snorkråka i år" "jag har aldrig slickat på en toalettsits" var bara några frågor. Ganska äckliga frågor också men det bästa var att några faktiskt hade gjort något av det.


Här är en bild som jag har tagit. Inte alls för här kommer bildkällan.



RSS 2.0