bästa dagen i hela mitt liv

Var på Silverstein konserten i onsdags. GRYM RYMMARE GRYMMAST!!!!!!! Spelade massa gamla låtar men blandade även in nya, awesome. Och det bästa av allt, JAG FICK TRÄFFA HALVA BANDET!!!! My dream came true, herregud var så nervös och uppspelt att jag nästan började gråta när jag stog och väntade på att få kramas med dom haha. Want proof? Here you go. På bilden är det Alice, min man och jag. Min man är 31 = inte alls för gammal, ska haffaaaaaa någon dag bara för att han är såna söta kinder och ser ut som en hundvalp. Plus att jag slipper sträcka på mej när vi ska pussas eftersom att vi nästan är lika långa. ME GUSTA! Sorry dock att vi inte kan bjuda alla på bröllopet. Ni som inte kan komma kan få en bild på min signade biljett där det står Shane XO. JÄÄÄTTESÖÖÖT!



Arbetsintervju och cheesecakebak

Helt fullspäckat schema den här veckan. Imorgon ska jag på arbetsintervju, vart tänker jag inte berätta än men det är inte donken eller något sådant utan det gäller ett helt okej kul heltidsjobb efter studenten. Intervjun börjar kl 17 så får dra tidigare från skolan (najs!) för att hinna, en timmes resväg dit, halvtimmes intervju och en timme hem låter kul va? Direkt när jag kommer hem ska jag köpa ingredienser till cheesecake som min klass ska få på marknadsföringen på onsdag. Så busyyyyyy day verkligen. Kul att jag kommer hinna plugga något alls inför provet på fredag.

 


Forget you huuuhuuuuuu

私はあなたを教えることができます。しかし、私は充電する必要があります

 


Holaaa guapos, rösta!

På mitt rum. Jag vill ha 5000:- till min nya lägenhet så vote vote vote! Här hittar ni rummet.


le hat y le me

 


Fett med najs, fågelbajs

En tjej i laget hittade en artikel om vår match i Upplandsbro. Stog fett mkt positivt om oss och jag blev utsedd till matchens lirare. Och eftersom att enda gången jag får liiiite ära så är det i en skittidning som ingen läser så tänker jag lägga upp citat från artikeln om mej själv. Tänker inte lägga upp artikeln då jag inte är säker på om folk vill att den ska spridas. Och för att bilderna är så groteskt fula. Jag har också censorerat mitt namn eftersom att jag inte pallar att alla ska veta om det höhö.

Vi vann förresten med 24-15 och jag gjorde 12 mål, wehooo!


Juste, I'm a redhead!



RSS 2.0