så rätt!

268212_2215458503966_1172697305_32648621_4259127_n_large
Bildkälla här.

 


Intresserade av att köpa billigt smink?

Läste på en blogg om en sida som tydligen skulle ha billigt smink och billiga parfymer från välkända varumärken. Jag trodde inte på det eftersom att billigt för den tjejen är en ögonskugga för typ 280 spänn från MUS, men jag gick in och tittade ändå. CHOCKTILLSTÅND. Kan inte garantera att det inte är kopior men ändå. Det är nu min nya favoritsida, den mascaran jag använder kostar här hemma 179:- och på den hemsidan kostade den 6.99 pund. Det är runt 70 svenska kronor! Ändå inte intresserad? En mineralfoundation för 8 pund (80 svenska kronor) då? Eller en Calvin Klein parfym, 100 ml, för 200 spänn?  Interested now? Hemsidan heter eastendcosmetics och för att komma till dit kan ni klicka på bilden.



Kul kväll.

Idag har jag gjort absolut ingenting. Grymt skönt men lite tråkigt i längden. Bf kom hit efter jobbet imorse, han var här ungefär åtta, så då var jag tvungen att gå upp och öppna åt honom eftersom att han inte har någon nyckel hit... börjar tycka att de är dags att han ska få en, i alla fall om jag måste gå upp och släppa in honom hela tiden. Anyway, jag var vääääldigt snäll och öppnar åt honom och guess what det första han gjorde var? Han skrattade åt mej eftersom jag hade Bob i sängen. Kul kille.
Senare på dagen när han äntligen vaknat så beställde vi hem lite grejer. Ni kommer aldrig kunna gissa vad men jag är superrrrrglad tjej med världens bästa kille just nu.


Så sexig morgonbild. Älskar bf's försök till duckmouth i bakgrunden!

 


27/7 2011 <3

Det var ju Elins födelsedag igår, så jag och Flora åkte hem till Julia i Nynäshamn för att överraska Elin. Där träffade vi Frida och Emil också, roliga människor. Efter en aningen bränd middag och en väldigt god tårta så drog vi in mot stan. Eftersom att Emilkillen inte var tillräckligt gammal hoppade han och Frida av innan. Vi andra drog till ett ställe som heter Sommar, där träffade vi Bella. Det går inte ens att beskriva kvällen med ord men jag ska försöka. Blev först raggad på av en kille som snabbt döpte om mej till Martins lilla turturduva. Mysigt. Sen träffade vi Frida, Eleonor och bf som också hade dragit dit. Kvällens knäppaste grej var när ett emo kommer och ska ragga när bf sitter med handen på mitt lår. Stackars kille, sa dock att han hade en fin piercing så han borde inte blivit så ledsen.
GRYM KVÄLL med några undantag, en av många hoppas jag.



Grattis finis!

Idag fyller Elin 18, så massor av grattis till henne. Mer kan jag inte skriva just nu även om hon inte läser min blogg.


Elin and me!



jag lever faktiskt...

Bli inte för glada, gingern lever faktiskt fortfarande! Tyvärr för er som hatar mej HAHAHAH. (Vilket typ inga gör tydligen, överraskande nog.) Jag är hemma från Kroatien, som var en av de bättre resorna jag har gjort. Jag har firat min födelsedag, fick loads and loads of money (eller inte men ändå), en router och ska få en mobil. Av min fina älskling ska jag få en fotbollströja och vi ska gå och titta på en match tillsammans. Sportnörd? Indeed.

Det är klart att jag har hört om det i Norge, jag orkar bara inte skriva om det efter det här inlägget. It breaks my heart bara av att veta att alla de oskyldiga ungdomarna, barnen, kvinnorna och männens mördare lever och troligtvis mår helt okej. Fram tills i fredags trodde jag att jag var helt hjärtlös och ändå började jag gråta som ett litet barn när jag fick reda på vad som hade hänt, det är helt sjukt. Det första vi gjorde när vi hörde om bombdådet var att ringa till våra norska vänner, det var från dem vi fick höra om vad som hänt på Utöya (stavning?).
I går hölls en tyst minut i hela Norden, jag hoppas att alla höll käften då. Om något sådant knäppt kan hända i världens finaste land, tänk då på vad som kan hände här. Jag är skitförbannad.


Bildlänk här.



drar in till stan nu och...

kollar nya transformers! Eller mest tittar på Shia LaBeouf men ändå. Pussss snyggingar!


Bildkälla här.

 


a small step for others, a huge step for me

Nu har jag flyttat hem till bf på riktigt, i alla fall min tandborste. Efter två år tyckte vi att det det var dags, jag till och med fått en plats för mina kläder i hans byrå. Jag har alltid varit försiktig och inte velat inkräkta på hans privata område, älskat att ta det långsamt men känns som att det är dags nu. Lyckligare än någonsin. WEHOOOOOOOOOOO! Btw Kroatien på söndag! WEHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!


Bildkälla här.

 


Göteborg...

Jag skulle kunna skriva en hur lång som helst text om min resa till Göteborg men jag sammanfattar den i bilder istället.

 


Efter ungefär tre timmars bilresa med lunchstopp hade vi mer än halva resan kvar.
After about three hours drive with a lunch stop, we had more than half of the journey left.


Det första vi gjorde var att gå ner till havet. Hittade en död sjöstjärna.
The first thing we did when we arrived was going down to the ocean. We found a dead starfish.



Några söta killar vars bil hade gått sönder hade picknick vid sidan av vägen.
Some cute guys whose car had broken down had a picnic on the side of the road.



På Liseberg vann jag en chilibanan som jag döpte till Bob. Alla gillade honom.
At Liseberg I won a chilibanana who I decided to name Bob. Everybody liked him.



När jag såg den här skylten på väg hem ville jag bara ta livet av mej.
When I saw this sign on our way home, I wanted to comitt suicide.


This was my trip to Gothenburg.

 


new thing on my wishlist

Det här inlägget tog ungeför en timme att skriva eftersom att klänningen hade en ful, grå och tråkig bakgrund som jag fick sitta och sudda bort i paint då jag inte har photoshop. Jobbigt som fan, så klaga inte.
Den här klänningen hittade jag nyligen på ASOS, skrev namnet så att ni kan titta på den om ni gillade den. Jag vet att jag har snälla polare och eftersom att jag fyller år snart kan ni ju titta lite extra på min blogg framöver...


This took about an hour to write because the dress had an ugly, gray and boring background that I had to sit and rub off in paint when I do not have photoshop. Tough as hell, so do not complain.
This dress I recently found at ASOS, I wrote the full name so that you can take a look at it if you liked it. I know I have nice friends and because my birthday is coming up soon, you can of course check out my blog a little extra.



RSS 2.0