trueeee

 

Get A Tattoo

 


Glömde visa bilder från skivan!

Såhär såg jag och mina polare ut! Lätt att hitta kläder med tanke på att det var rocktema, precis vad jag ville ha. Körde all in och nu funderar jag faktiskt på att pierca mej bara för att jag passade så bra i snakebite haha. Mitt sneda leeende på bilden under är så sexigt och beror på att jag spräckte läppen förut. Sista bilden, alltså bild nr 3 är tagen av en riktig fotograf, Richard Widner heter han.








Sjukt duktiga tjejer!

 


me gusta!

Give me cash så att jag kan köpa nya kläder! Liksom bara jeansen går på över 1500 spänn... Om jag hade haft pengar hade jag beställt hem aaaaaallt det här! Länk till allt hittar ni under bilden.

 

 

 

 





For you Calle!

Warning för long post!

Hovercats!


How kinky do they think I am?

Fick det här erbjudandet från Groupon idag. Fnissade lite, hur kan de veta att det är precis sånt här jag sysslar med?


ååh gingers <3


Poor baby!

Fick påhälsning av den här lilla sötnosen på vår altan imorse. Den hade till och med sprungit in i huset om dörren inte varit stängd, den brydde sig inte ett skit om att vi stog inne och glodde och fotade. Systemkameran hade inga batterier så fick fota med min härliga, helt underbara mobilkamera. Tur för räven att han slank mej ur näven, annars hade han varit min nu! Lika glad för det är jag men gladast är nog räven mihiiihi!




Tyvärr är vi tvungna att ringa viltvårdaren så att räven kan avlivas då den har skabb.



Fattar inte grejen...

Satt och kollade runt lite efter kläder och hittade den här. Asså HAHAHAHAH WTF är det för nåt? UNITARD? Gör den som har på sej den till ett RETARD för den är förjävla ful.


Image 1 of ASOS Metallic Cut Side Unitard
Länk här.

 


världens bästa nagellack

Har helt seriöst inte provat något bättre än de jag har från OPI, sitter verkligen som sten. En annan positiv grej är att naglarna ser lika fräscha ut efter ett tag som när man målade dem. På naglarna ser det till vänster ut som medelhavet och det till höger ser ut som guld som skiftar i lite lila och grönt beroende på ljus. ASFINT! Dock ska jag köpa ett till när jag har hittat den färg jag letar efter.

 


some neww shit

Mami hade en kupong som gav en 20% rabatt på Kicks så drog dit och köpte upp hela butiken. Nä men det blev två hårfärger och sen lacket på bilden. OPI Yodel Me On My Cell heter det och kostar 150 spänn på Kicks. Lätt värt det eftersom att det är de bästa lacken som finns.

And now some boring stuff. Alla vet ju att jag är livrädd för läkare i alla former (detta inkluderar tandläkare, gynekologer, veterinärer and so on) och idag fick jag gå till både tandläkaren och till akuten. Var först tvungen att röntga tänderna efter smällen igår men det såg bra ut så ska dit igen den 15 maj för att dubbelkolla. Sen kändes det som att limmet lossnade så sprang ner till akuten. Allt var helt okej egentligen men som säkerhetsåtgärd valde vi att tejpa också.


Ignorera att det är rester av lack runt naglarna, hade inte hunnit pilla bort det.

 


oooopsie

Råkade spräcka läppen idag på träningen. Skönt var det inte och min fina vita träningströja är helt nerblodad eftersom att det verkligen rann. Ringde bf som trodde det var ett skämt men som sen skjutsade ner mej till akuten, då släppte chocken. Började skaka i hela kroppen, blev yr och illamående. Har ju världens läkarskräck också... men dom var snälla och limmade bara. Känner mej som killen i Batman eftersom att jag bara kan le med vänstra sidan av munnen. Det positiva är ju att svullnaden ger mej möjlighet att jämför mina normala läppar med hur de skulle se ut med fillers.



 

 


Tack till...

VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN!!!!!!!!!!! Varför? För att han ger mig en Iphone. En vit 16 GB brand new Iphone 4S.


On their way home to MAMA!

Från Steve Madden, 1200:- men fick mina för 550 spänn, tänker dock inte skriva vartifrån! PROBLEM?

 


RSS 2.0