I've found it!

The perfect shoe! 13,5 cm klack och 4 cm platå! Och billig, länk här!


Killar i ett nötskal


Bildkälla här!

 


Detta sysslar vi med just nu...


Seriösa tjejen

Skickade in ett pressmeddelande igår till Nynäshamns posten som vi (ChariTea UF) ville få med i någon upplaga. Idag (IDAAAAAG!!!!!!!) ringer en kvinna upp mig och säger att hon är intresserad av att träffa oss för att ta ett foto och få mer information. VI ÄR GRYMMA! Alltså på riktigt, vi trodde aldrig att någon skulle höra av sig men det gjorde dem! Supernöjd tjej verkligen! Dessutom är det jag som har skrivit utkastet till pressmeddelandet, så är stolt som en gris.

Dagens bästa: Telefonsamtalet från nynäsposten OCH fina bf
Dagens äckel: Folk som petar sig i näsan och äter upp det när de sitter i bilkö
Dagens godaste: Står lika mellan saffranskaka och mjuk pepparkaka
Dagens sämsta: Att jag däckar i soffan varje dag exakt 16.30, skönt men jobbigt


Klicka här för att komma till Nynäshamnsposten!



Det enda bra med Twilight

I surrender who I've been for who you are
Nothing makes me stronger than your fragile heart

 


HAHAHA jag dör, på riktigt, fast nä...

Kolla in den här hemsidan, världens bästa! Dog av garv när jag såg bilderna. Jag lovar, det är inget snusk (eller?) eller något sånt.


Kaledonisk bergart och alpinsk nyväckning

Så ser min besöksstatistik ut för tillfället. Fint. Hade förresten geografiprov igår, halva klassen gjorde fel på en fråga eftersom att det var svårt att se vad man skulle göra. Då undrar jag, är det fel på frågan eller fel av oss?
Sedan packade vi klart några presentpåsar som min mamma lovat att sälja till några som kommer hem till oss imorgon. Gryyyyyyyymt jobbigt... Men är ändå glad att jag har UF och inte projektarbete. Hade aldrig orkat sitta och skriva på ett arbete i ett halvår.

Efter skolan drog jag på bio med Elin, Flora och Sara. Vi såg Twilight (INTE mitt val av film direkt). Den var skitdåligt gjord tyckte jag, dessutom hade de missat att dom ska glittra i solljus (för i de här filmerna dör de inte av solljus, de glittrar. Hej sämst?) Doooock hände en rolig grej, jag sa till alla att sitta kvar efter att eftertexterna börjat rulla. Folk omkring oss började gå men vi satt ändå kvar och såklart så kom en liten grej till som binder ihop första filmen med andra. Och jag var den ENDA som visste det. MOHAHAHAHH!


Bildkälla här!



ni är knäppa människor.

Men jag gillar er väldigt mycket ändå. Tror jag i alla fall eftersom att jag inte vet vem som läser min blogg, hoppas bara att det inte är en läskig stalker.
Har pluggat sönder huvudet med matte men provet gick ändå dåligt, och sedan var jag tvungen att stressa sönder för att på en dag läsa in 25 sidor i en bok plus några sidor anteckningar geografi.

Tur att man har något roligt att se fram emot i alla fall. Bio med the gaaals imorgon och kanske utgång på lördag, om svullnaden runt mitt öga har gått ner. Skönt. Sen är det tillbaka till en vecka med stress och ångest och psykisk utmattning.

Bra då att mamma har köpt miljontals pepparkakor, synd bara att jag inte får i mig så mycket när jag är sjuk.



The best kind of GINGERbread. Bildkälla här.

 


Just nu:

Plugga matte, plugga mabook, plugga facebook, facebook.
Det går bra det här känner jag, mvg i matte c here I come! Den lilla detaljen jag inte verkar få grepp om är derivata. Synd bara att det är det hela kursen handlar om.


Förlåt för dålig uppdatering...

Har varit upptagen hela helgen, i lördags och söndags drog hela handbollslaget och bodde på hotell. Väldigt mysigt faktiskt men gillar min egen säng mest av allt. Efter hotellet var det match men eftersom att jag har varit sjuk i fyra veckor nu så kunde jag inte spela. Det blev vinst med 19-15, och det var ganska bra spel. Efter matchen drog jag hem till bf och sov där, blev inte så mycket mys direkt eftersom att han somnade runt kl 20 haha.

De här grejerna skulle jag inte direkt säga nej till nu.


Hmmm wonder why...!?

Av någon anledning har jag narwhaaals narwhaaals swimming in an ocean på hjärnan, undrar varför. Matchen idag blev i alla fall inställd och mådde för dåligt för att gå ut så blev en skön hemmakväll med ben&jerry istället. Tur att man inte blir fet då, no me gusta fat people...

Sitter och kollar på det här nu om och om igen, hade tråkigt innan men nu är mitt liv underbart! Schnitzel OOOH JAAA!

 


Skulle precis beställa klänning... och så var den slut


Master of paint. Vill ha skorna...

 


Done done aaaaand done!

Fem timmar svenska b nationella prov: CHEEECK!

Så här glad är jag nu!

 


Vad gör man när huvudet skriker JA JA JA men kroppen säger nej?

Känner typ såhär varje dag nu, är så där äckligt sjuk som gamla gubbar man brukar undvika på pendeltågen är. Hostar och snorar överallt and proud of it. Öhm nääeeej inte riktigt. Meeeen för att hoppa tillbaka till rubriken. Jag tränade idag för första gången på två och en halv vecka, gick skitdåligt eftersom att jag kände ett tryck över bröstet och såg svarta prickar. Det var dessutom ingen jobbig träning. Har match på fredag men frågan är om jag kommer palla spela den. Sen efter matchen ska jag ut, meeen kommer jag verkligen orka med det? Tveksamt men är så sugen på att gå ut och glömma allt att jag nästan spricker. Inga cravings efter alkohol dock höhö....

För att avsluta inlägget lite roligare, jag har svenska nationellaprov imorrn. I feeeeeem fucking timmar. Tur att jag har fixat godis, gjort pastasallad och köpt Burn då.


Etfersom att jag sitter bredvid Carl-Johan: KIIIISSSEMISSSEEEEEN!!!



Truuuue!

Bf sa att Joe Hart liknar Chandler i Vänner... aldrig tänkt på det HAHAH stämmer ju faktiskt. Dock är ju Hart lite (eller väldigt mycket) snyggare.


Joe Hart? Bildkälla här.                                      Matthew Perry? Bildkälla här.


Högst upp på önskelistan just nu!

Kära bloggläsare, vill ni göra mig superglad ska ni satsa på att ge mig någon, eller varför inte alla, av dessa i julklapp. Lacken kommer från OPI och kostar runt 150:- styck. Dessa är från kollektionen The Muppets. Kul va? Du kan köpa dem här, alla förutom Rainbow som du får köpa härifrån. Om ni inte ser vad de heter är det bara att fråga eller leta upp på t.ex. Nelly, där hittar du dem lätt.


så här känner jag mig just nu... suuuuck alltså

 

 


ett psykologiprov, biobesök och kalas senare

Äntligen helg. Har längtat efter den mer än jag någonsin gjort tidigare. Varför? Har haft äckligt mycket att göra i skolan den här veckan. Ett svenskatal i nationella, ett prov i psykologi och en hemtenta i marknadsföring som jag håller på med just nu. Stressen har inte minskat alls och den visar sig genom en grotesk huvudvärk, äcklig slemhosta och en rejäl förkylning. Blir troligtvis ett sjukhusbesök till den här veckan då min medicin inte har hjälpt alls.

Igår var jag, fina bf, bfs tvilling och deras polare på bio. Vi såg Tower Heist, hade inga förväntningar alls eftersom att inte gillar Eddie Murphy och Ben Stiller men den var bra ändå.

Idag har jag varit på kalas, bfs moster fyllde år och vi åkte dit och firade henne. Det bjöds på den godaste tacopajen jag någonsin ätit och glass med kolasås. Göttmos. Sen vi kom hem har jag bara suttit med den äckliga tentan, på 2 timmar har jag bara skrivit en halv fråga. Förstår ni hur jobbig den här tentan är då?


Bildkälla här.

 


plugg plugg och mera plugg

Just nu har jag 1000000 miljoner grejer på gång. Idag hade jag mitt svenskatal, gick faktiskt bra och fick ganska mycket bra kritik. Sen fick jag ut marknadsföringstentan, den är inte att leka med säger jag bara... Just nu är det psykologiplugg på hög nivå men hjärnkapacitet kvar är noll. Tar powernaps mellan kapitlen för att orka, tryckte i mig en muffin eftersom att man måste ladda med kalorier innan man tränar bort dem om man inte vill bli anorektiskt.

Btw så har jag fixad världens bästa grej idag. det har nåt att göra med de här killarna...


Och precis som vanligt hittar du bildkällan här.

 


Tränar på mitt svenskatal...

Imorgon har jag nationella i svenska b, den muntliga delen. Mitt tal är alldeles för kort, jag kommer av mig och kan inte utveckla det alls. Kul va? Vi ska prata i fem hela överjävliga minuter och jag kommer att spy eller hosta upp lungorna. Awesome.

Om det här blir mindre än 4,5 minuter så tar jag livet av mig. På riktigt.

 


Gingern tipsar!

Jag har ömtålig, lättbränd och jobbig gingerhy. Dessutom har jag lugg så pannan är både fet och torr på samma gång, vad händer där liksom? Jag har börjat använda Neutrogenas Blackhead Eliminating Scrub och höhö what a differens! Först tänkte jag att det där kommer aldrig funka, och jag hatar Vanessa Hudgens meeeeen inga äckliga svarta prickar och en mycket fräschare hy.
Så här ser den ut, finns på alla vanliga stormarknader tror jag.


Bildkälla här.

 


heeey there sexy!

Nästa helg ska jag vara frisk fastän bf's pappa säger att jag har lunginflammation och jag vägrar gå till sjukhuset... Inga matcher varken för mig eller bf = p-p-paaartyyyy! Har lovat att jag ska hänga med honom och hans polare någonstans, gillar hans närmsta polare men några andra.. puuuuh att jag inte känner dem! Dock är det risk för hemmafest istället för utehäng, inte kul... någon som vill följa med? ANYONE? Don't blame you if you don't....

 

 


Jag lever... knappt.

Hostar tills jag spyr, sitter under två filtar och fryser ändå. Akuten nästa men jag vågar inte. Sitter och tittar på Danmark - Sverige, just nu står det 6-4 till Sverige. Wehooo. Har tänkt på två grejer när det gäller Sveriges landslag. Andreas Nilsson är bäst när det saknas folk och äntligen har Petersen klippt sig. Nu ser han inte ut som en uteliggare längre, alltid något...

Före:


bildkälla här.


Efter:

Bildkälla här.

 

 


Baaaahh måste byta header känner jag...

Känns så tråkigt med svartvitt när jag egentligen är färgglad igen, dessutom behöver jag byta bild till någon mer uppdaterad. Någon som känner sig taggad på att hjälpa mej? Någon? Nämen inte alla på samma gång, en räcker!


smart tjej...

Idag har jag inte gjort så mycket fast ändå gjort mycket... träffade Simon i centrum och hade en liten lunchdejt hemma hos mej, om fyra (4!!!!) timmars ekonomijobb kan räknas som en lunchdejt alltså. Vi blev äntligen klara med resultat- och likviditetsbudgetarna som har varit äckligt jobbiga, eftersom att det diffade på runt 500 kr mellan dem och vi kunde inte hitta felet, meeeen det gjorde vi tillslut. Sedan gjorde vi nästan klart nollpunktsanalyserna för alla våra produkter, nu saknas bara diagram men eftersom att vi båda är sämst på det så valde vi att vänta med dem.

Sedan har jag även läst ut engelskaboken the White Tiger, inget att rekommendera där riktigt. Känner att jag har haft en produktiv början på lovet fastän jag hostar upp lungorna varje gång jag andas. Skönt va? Tycker inte jag. Lever på sånt här just nu men önskar att jag hade starkare grejer, som den med morfin i...


Bildkälla här.

 


RSS 2.0