Trööööött tjej!

Har haft idrottsdag idag, och som väntat (höhö) så vann 2a! Jag var med i längdhopp, 100 m, 800 m, kula och stafett. Körde inte seriöst på någonting förutom kula (9,86 cm!!!!). Det enda jag är bra på typ...
Nu ska jag gå och lägga mej en stund, puuuusss!


Pirates 4

Ni som bara vill läsa om filmen kan hoppa till sista stycket. Igår var jag, bf och Elin på PoC 4. Tror att bf skrämde Elin lite, i rulltrappan upp till bion säger jag att hon och jag måste hålla varandra i handen eftersom det står så på instruktionen när man åker rulltrappa (titta själva nästa gång! Följ reglerna!). Bf står bakom oss och säger till Elin, med helt allvarlig röst, att "DU HAR SNOTT MIN HAND :@" Båda blir lite chockade och tittar bak, då står knäppisen där och skrattar. Snällt.

När filmen sen har börjar märker jag att jag sitter bakom en av de längsta människorna på hela jorden, ser ingenting av texten. Efter 2 min får Elin ett dampryck och börjar skrika när någonting händer på filmen. Alla i hela salongen börjar stirra och garva. Jag med. Bf säger då åt Elin att gå och sätta sig i bilen. Trevlig kille det där.

Filmen var i alla fall bra, lite konstigt när inte Orlando Bloom eller Keira Knightley är med. Johnny Depp var lika grym som vanligt och Penelope Cruz var också helt okej. Handlingen var lite knäpp och den blev lite långdragen i slutet, tyckte Elin också eftersom att hon somnade.
Betyg: 4/5 toasters.



I'm back for real!

Har haft en stressig vecka med ett nästan svimanfall som ledde till en spyattack när jag låg på rygg. Och nej, tyvärr så blev det ingen fontäneffekt. Har haft ett spanskaprov med 119 glosor, en historia och två olika tempusformer OCH ett läxförhör (läs prov) i Företagsekonomi B. Idiotiskt.

Mår i alla fall bra nu, emoanfallet är över. Precis just nu sitter jag och tittar på Champions League finalen, Barcelona - Manchester United, med mamma och pappa. Har även hunnit med att fira bfs farmor som fyllde 60 för ett tag sen, mysig dag/kväll.




I'm back... lite i alla fall.

Jag orkar inte sitta och skriva ett idiotiskt skitinlägg som bara tar tid från min underbara pluggtid. Det kommer ett bättre inlägg imorgon när jag har tid på riktigt, tänkte bara skriver att jag faktiskt lever och mår... helt okej, inte bra men det blir inte direkt bra på så kort tid.
Bf är iaf hemma just nu, blev i alla fall bättre när han kom hem. Och just det, jag är trött på idioter. Och tjejer.




WARNING! Skitinlägg

Har letat efter skor till bröllopet hur länge som helst och igår hittade jag dem äntligen. 299:- på Dinsko, svarta, inte så där fult spetsiga och med 10 cm klack. Perfect. Nu blir jag längre än bf haha!


hejdå för ett tag!

Tar uppehåll i typ några dagar så att jag ska ha tid att tänka på grejer som jag faktiskt bryr mig om. Kanske kommer ett skitinlägg då och då men inget viktigt. So this is me saving you from reading depressed emostuff.


22/5 2011

Idag har jag inte gjort så mycket, var och klippte mig, jobbade på brännan som inte verkar vilja komma fram i år heller och sen skrev jag på engelska reading loggen som ska vara klar imorgon. Hatar verkligen att läsa värdelösa små historier, skriva massa grejer om dem och ljuga om att det var det bästa man har läst någonsin! Okej det där sista var överdrivet men ändå.

Hade förresten dödsångest när jag var hos frisören. Brukar alltid ångra att jag har klippt mej men idag blev det faktiskt helt okej. Kul att frisören börjar förhöra mig om vart jag klippte mig senast (på samma ställe) och vem som klippte mig eftersom att det var så snett och ojämnt. Mysigt.


Den här frisyren klippte jag mig efter... stor skillnad.
Bildkälla här.


originlallåten

Om ni har tittat på papegojvideon och undrar hur likt orginalet det är så får ni orgiallåten och videon här. Det är refrängen ni ska lyssna på och den kommer ganska snabbt har jag för mig. Och jaaaa, jag lyssnar faktiskt på den här låten.

 


jag orkar inte längre

Är helt slut i kroppen, har känt hela veckan att något var på gång och idag smällde det till. Har legat i sängen hela dagen förutom någon timme när jag var ute och hjälpte mamma plantera om blommor. Har haft huvudvärk och mått illa hela dagen, riktigt mysigt när man bara vill försvinna in under täcket och ha det tyst och lugnt runt sej... sen så märker man att grannen har barnkalas. Awesome.

Sen är bf borta, vet inte när han kommer hem eller någonting eftersom han inte fick ha med sig mobilen. Kul. Dessutom är det lite andra grejer som suger också. Undrar fan hur jag orkar med allt just nu...


Såhär känner jag mig just nu... fast mindre hårig kanske...

 


superbirdie!

Jag dör av garv varje gång jag ser den här. Grym papegoja!

 




Ingen koll på något längre

Har varit grymt upptagen med att plugga den sista tiden, i för sig har det lönat sej, MVG på både krimprovet och nationella i matte. Förväntade mej verkligen inte något av det.
Eftersom jag skrev lite om skolan så får ni också en bild därifrån. En väldigt fin bild på biffen Zacke... eller i alla fall på hans öhm... fina tröja.



no inspiration at all

Står helt still i skallen just nu, har ingeting alls att blogga om. Nationella i matte gick helt okej men kriminologiprovet däremot gick åt helvete... Har nada planer för helgen så om det är någon som ser det här och inte heller har något att göra, ring mej hahaha. Fattar inte att jag horar ut mej på bloggen såhär, desperat brud.


mammakänslor

Någonting helt knäppt har hänt med mig på sista tiden. Jag har börjat få typ moderskänslor för små djurbebisar, allt från Elins kattungar till grisbebisar jag ser på bild (däremot INTE för några riktiga bebisar!). Fattar inte hur man kan motstå såna här bebisar...


Den sötaste bilden jag någonsin sett. Bildkälla här.


give it to me!

Just nu saknar jag bf lite, eftersom det är hans jobbvecka så får han inte komma hem alls. Dessutom kommer de (skriver de för vill inte skriva idioterna) ta 3 dagar av hans lediga tid för att han ska åka och leka krig. För er som inte har fattat så gör alltså bf lumpen. Bli aldrig tillsammans med någon som gör lumpen är mitt bästa råd.

Anyway, när han är borta saknar jag att ha någon bredvid mej i sängen när jag ska sova. Därför tycker jag att någon skulle kunna fixa en sån här bebis till mej. Helst svart men vilken färg som helst går bra. En pitbullvalp då alltså.


Bildkälla här.


Free weekendpass?

Sitter och tittar på American Pie - Naked Mile just nu. Den handlar om en kille vars flickvän ger honom ett free wekendpass, han får alltså ligga med vem han vill och hur många han vill utan att vara otrogen. Såklart, eftersom han är oskuld och hans tjej inte vill släppa till, så blir han asnöjd (typiskt killar?).

Det jag undrar är om det där skulle funka egentligen. Försöker se framför mig hur jag skulle reagera om bf fick ett sånt och faktiskt hade varit med någon annan. Egentligen kan man ju inte bli arg men skulle man verkligen klara att bara låtsas som att ingenting hade hänt?

Vet att jag har knäppa tankar så här så kvällskvisten så this is the ginger signing out. Pussssss.


Bildkälla här.

 


fast and furios 5

Var och såg på The fast and Furious 5 idag, hade inte direkt några större förväntningar eftersom jag inte brukar gilla uppföljare. Ville mest se den eftersom att Paul Walker är med i den, undra varför liksom!?
Jag har bara en sak att skriva egentligen och det är: jag hade så jävla fel! FF5 var helt grym, när man trodde att den var slut så bara fortsatte den. Helt awesome film, se den om ni inte redan har gjort det! Det fanns bara en sak som jag inte riktigt gillade, P W hade sin tröja på sig hela tiden... Och sen att Han var med fast han dör i den tredje filmen som tydligen kommer efter de som precis har släppts? Eller?


Bildkälla här.

 


I will find you

Tro mej, jag kommer hitta dej. *Angryface*




Fredagen den 13de

Vad har hänt idag? Inte ett skit. Jo, jag åt för mycket och höll på att spy men inget allvarligare. Än i alla fall.


Bildlänk här.


give me?

Finns på Asos, heter Asos Pocket Court Shoe. Storlek 5 tack!


bra dag

Idag hade jag nationella i engelska i ungefär tre timmar och sen samhälle i en. Efter det så drog jag in till stan för att träffa snygga Flora. Vi åkte till söder och käkade wraps på något knäppt ställe. Jag åt en med halloumi och grönsaker, den hade varit riktigt god om det inte hade varit för den varma äckliga grönsaksblandningssörjan som rann ur när man försökte äta. Förresten så hände en annan bra grej idag men det tänker jag inte skriva om.


Back in the days när jag var ginger på riktigt.
Och näää, Sofie har inte så långa armar egentligen.



vad har hänt när man inte ens känner igen sig själv på bild?

Såg att jag hade blivit taggad i några bilder från Spanien på facebook, klickar in och kollar och får se det här. Känner inte igen mej alls. Snyggsomfan jämfört med andra bilder. Vad hände liksom?


Bild av Emelie K.

 


när något är riktigt fel i huvudet på fjortisar

HAHAHAH det här är det bästa jag har sett, såg det på Savås blogg. Patetiska småbrudar som har världens crush på Justin Bieber och är på Sergels torg för att visa hur många som vill att han ska komma till Sverige. Synd bara att det inte var hur många som inte ville ha hit honom... skulle lätt ha åkt dit då men alla som hatar Bieber i Sverige får nog inte plats på plattan!

 


shopping


Linne: Blanco 220:-
Shorts: Gina Tricot 199:-

 

För er som vill se shortsen bättre:


älskar spanien!

Där skiter de fullständigt i åldersgränser och hur man ser ut, de kör på ändå! Gjorde jag också tydligen...




hmm bra där!

Jag och bf hade en liten diskussion om vikt igår kväll. Så här roligt slutade den.
bf: meeeeeen, vad hade varit värst, att säga att du kan gå ner i vikt eller att du inte får gå upp?

Hahahahaha jaduuuu...



idiotblogg

Skrev ett inlägg igår men det försvann tydligen. Har inte tid att uppdatera nu men snart, lovar! Puss på er!


RSS 2.0