äta, sova, skolan, plugga, träna, dö

så ser mitt liv ut just nu i stora drag. Så jag har egentligen inget roligt att skriva om så tänkte berätta om vad jag åt idag innan jag ska börja plugga samhäll igen.

Frukost: Havregrynsgröt med blåbär och ett glas vatten
Lunch: Sallad med parmaskinka och en burk Loka
Middag: Två pannkakor med blåbär och jordgubbar och ett halvt glas vatten.

 


vad vill dom ha egentligen?

Eftersom bf fyller 20 i år och däför blir en stor pojke hade jag tänkt köpa något rätt dyrt till honom. Jag vet att det inte är hur mycket grejen kostar som betyder något men ändå, nu vill jag ge honom något dyrt som han kommer gilla. Vad vill killar ha egentligen?

Om inte annat kan jag ju ge honom de här haha, ni som fattar vet vad jag snackar om!




usch usch usch

Ni vet dagarna man har ibland när man känner sig som en val, smällfet och äcklig? Eller är det bara jag som gör det? Anyway så har jag haft 3 sådana dagar i följd. Det är inte kul, det känns som om man tar upp alldeles för stor plats, att man äter för mycket och att magen veckar sig.

Mitt mål tills i sommar är att få bort lite bellyfat och att kunna se lite magrutor. Missförstå mig inte, jag vill inte gå ner i vikt, snarare gå upp i muskelmassa. Idag väger jag runt 60 kg, vilket är helt normalt för en nästan 18-årig handbollsspelande brud.

Har redan slutat med godis och cola, äter vindruvor och naturgodis istället men vill sluta med det med. Antar att det bästa vore att äta tre mål mat om dagen men jag blir alltid jättehungrig mellan, det brukar sluta med att jag tar en macka eller något sånt. Idag blev det här mitt mellanmål.


Upptinade jordgubbar och blåbär. Delicious.



project aaaaabs!

Jag vill ha magrutor i sommar så hade tänkt börja träna som en galning. Vad ska man träna, hur ofta och vad ska man äta? I need help, guys!


Bildlänk här.



new shirt

Okej, man ser inte den så bra. Det är i alla fall ett mörkblått linne från BikBok med knappar från uringingen som går ända ner till kanten.


Only 129:-, för linnet alltså, inte för bruden. Så billig är jag inte.



jag har...

Världens bästa pojkvän. Han är så fin haha, har flera anledningar men tar upp några. Eftersom jag åker till Spanien morgonen efter hans 20-års dag så kan jag inte vara med på hans fest, som troligtvis kommer vara ute på landet där bussen går en gång i timmen om man har tur. Då erbjöd han sig att inte dricka någonting alls på sin födelsedag så att han skulle kunna skjutsa mig till Arlanda på morgonen. Hahaha jag tyckte i alla fall att det var sött.

Sen har vi den här anledningen också...


Biffen is working the dammsugare hahaha



irriterad brud

Sorry guys men känner verkligen inte för att blogga ikväll eftersom jag är lite smått förbannad av nååågon anledning, tänker inte säga vilken. Kan ju bara nämna lite snabbt att en viss person verkligen vet hur den ska göra mej arg.

Här får ni en bild på min lunch, nyttigt va? Synd bara att energidryck gör mej trött!?



trött i skallen

Sliten tjej idag, först försov jag mej, vaknade 07.29 och jag måste gå 07.30. Stressad men mamma skjutsade mej. Efter det var det svenska läxförhör, lunch, 2 fucking timmar matteprov och sen en låååång väntan på att ha krimseminariet. Tråkigt? Skoja inte.
Sen stressade jag hem för att kunna äta, bf ringde och började snacka om sin bil så låtsades bara lyssna medans jag lagade mat. Nu sitter jag och väntar på att han ska komma hit, bara två timmar frihet kvar nu!

Imorgon går jag från 9-12, efter det ska jag köpa lite grejer och sen åka och söka jobb. Ganska så nervös, hatar verkligen att be om hjälp.

Btw har jag klockren humor.


sötsugen?

Ät mango. Grymt sött men ändå inte lika onyttigt som att trycka i dej en halv chokladkaka. Fyra av 5 toasters på det!

 


har nog pluggat för mycket...

Drömde om pq-formeln inatt.. för er som inte vet vad det är:


Länk här.

 


pluggis

Ska plugga hela kvällen ikväll så blir nog inga fler inlägg, tänkte bara visa att jag faktiskt lever. pusssss

kunde inte gå och lägga mej...

Utan att blogga. Addicted? Oh yes, och vet att ni inte kan sova utan att ha läst min blogg innan så känner mej lite tvingad att uppdatera... (det var ett skämt, era torra jävlar)
Av någon udda anledning sitter jag och kollar på wild child som går på tv 3. Liksom wtf? Vet inte ens vad den handlar om hahah, men blev lite intresserad när jag såg den här nissen... sååå jävla SEXIG! Ni som vet hur min knäppa killsmak är borde vara stolta över att jag äntligen har hittat en riktig snygging.


Alex Pettyfer, länk här.

 


jag hatar min mobil

Den vill inte synka med datorn... döööö bara dö så att jag kan få en ny? snälla, skulle vara väldigt snällt.


Istället för bilder på mej och Elin får ni en på min
planerade tatuering. Najs huh?

 


Neulash

Har hört att det ska vara bra, har problem med att mina ögonfransar ramlar och och att de är korta och sånt. Tycker att långa ögonfransar är såååå snyggt, men det är grymt dyrt att göra en ögonfransförlängning. Är det här ett bra alternativ? Någon som har lust att skicka hem en sån här till mig? Kolla priset liksom... printade från Neulashs hemsida, därför det är dålig kvalité på bilden.

Om det är någon som vill beställa så finns det här.



samvete suger

Ända sen jag fick reda på att My Chemical Romance skulle spelar har jag velat gå. Sen fick jag reda på att vi skulle ha match så jag köpte inte någon biljett eftersom att jag ville se hur många som skulle bort. Såklart så var det många, och jag kände att jag inte kunde dra också så istället för att se MCR så ska jag till Skärholmen och spela match. Awesome. Dessutom är jag inte ens hel.


Missar snyggisarna... eller jaaa, dom är i alla fall bra.
Bildkälla här.

 


glad tjej



Vad som var i paketet?


Voila! Ser jag ut som en kille i klänning btw?

 


Länge sen nu...

Jag lade upp någon musik. Den här är en av mina favoritlåtar, kommer inte ihåg om jag har lagt upp den förut men ändå. Den är ju sååååå najs att man kan lyssna (läs knarka) sönder den.


There For Tomorrow - Burn The Night Away


Är jag knäpp?

Eller är killen som sitter i rullstol i serien Glee lite gullig? Han har nåt slags sexy nerd över sej hahahahah. Eller är det bara jag som är typ... störd?


Hot or not? Bildlänk här.



what could it be?

Har fått hem ett papper där det stog att jag hade ett paket att hämta ut, gueess what it is! Svaret får ni imorgon när jag faktiskt har hämtat ut det...

 

 


Billiga balklänningar?

Eftersom jag har blivit bjuden på bal (HAHAHAHAHHAA) så måste jag hitta en billig och snygg balklänning. Den ska minst gå till nedanför knäna. Vet ni någon affär som hyr ut/säljer billigt? Kommentera i så fall för jag hittar absolut ingenting på internet.
Bara så att ni vet vad jag definitivt inte vill ha så lägger jag upp en bild på mig från min bal, jag har på mej den fulaste klänningen jag någonsin sett. Sorry att den är suddig men ni fattar grejen.



tröstshopping


Från Nelly.com, klänningen hittar du här.



tänkte bara säga...

att jag avlivade min kanin idag, låter löjligt men det var ett av de svåraste besluten jag någonsin tagit. Hon har varit en del av mitt liv sedan jag var 10 och det var väldigt jobbigt, bröt ihop totalt. Därför kanske det inte blir så roliga inlägg i några dagar framöver eftersom hennes bur står på altanen och jag ser den hela tiden, påminns om henne.
Nu vet jag i alla fall att hon har det bättre, att hon slipper lida och det är allt som betyder något just nu.


RIP sötnos, du har betytt så mycket för mej de här
åren och hoppas att du inte hann lida.
Pepsi, 2003-2011



bättre uppdatering imorgon.

Nu: 368 engelskaglosor.


Herregud...

Var typ 1000 år sedan jag bloggade men den här helgen har varit den mest stressiga på länge. I fredags hade jag match, den slutade sent och jag och bf gick och la oss tidigt.
I lördags hade först jag match, sen hade bf match och eftersom han hade samling nästan direkt efter att min match var slut så blev jag tvungen att ta bussen. Stressade hem och duschade, sminkade mej lite och plattade håret på 20 minuter. Rekord? Oh yeees indeed! Efter matchen drog vi hem till bfs polare som fyllde 20, helt okej faktiskt.
Igår satt jag ensam i en idrottshall (på läktaren) i 4 timmar och pluggade medan bf spelade 2 matcher, eller ja, han spelade en och var reserv på en annan. Min nästa pojkvän (om jag nu får någon) ska vara en kille som inte går på någon sport. Jag orkar inte följa med på några matcher längre...

Vi har ändrat schemat i skolan nu så slutar kl. 14 två dagar, 16 en dag, 12 en dag och 15 på fredagar. Kände mej depp tills jag hittade den här i skolan...




dag 2

Dag 2 av min nyttighetstid. Vet att det ligger bullar i frysen men jag vill inte ha dem. Eller det är i alla fall vad jag försöker säga till min kropp som skriker efter godis, cola, bullar eller vad som helst. Abstinensen är galet jobbig, måste vara mer jobbigt att sluta äta godis och sånt än att sluta röka. Man måste ju äta liksom. Jag tänker vinna mot mitt sockerberoende innan jag blir tjock.

Andra dagen
utan någon form av godis, bulle och sånt. Åt en semla på tjockisdagen
Tredje dagen utan cola. Saknar den mest.


Såhär glad är jag just nu, abstinensen
gör mej aggressiv och elak.


Nelly.com? Snarare sämst.com

Idag hade jag tänkt att beställa en klänning från Nelly.com, surprise, carro i klänning wohooo! När jag äntligen har tid att göra det tror ni inte att hemsidan krånglar då? Den håller på att bli omgjord och den här veckan, när det är fraktfritt, kan jag inte ens beställa något. Det står bara att det är fel på länken. Bajsa snett på Nelly.com, nu tänker jag dra iväg ett bittert mejl och stärka min bitterfitta stämpel hahah.



uuuupdate

har inte druckit någon cola eller ätit något mer onyttigt idag än ost och pannkakor mer äppelmos. Sockersuget is maaaaajooooor men fina bf har i alla fall lovat att han ska stödja mej den här gången och inte äta godis när jag är med. Har hört att de första 3 dagarna är värst. Får hoppas det för jag orkar verkligen inte med att ha abstinens hela tiden. Jag ska klara det.



Det här har funnits i mina tankar hela dagen. Försöker intala mej att det är äckligt...



spanar in en viss handbollskille...

Den snyggaste i Sveriges landslag idag när de mötte Slovakien var ju lätt Andreas Nilsson. Han är liksom sådär inteperfekt, och jag tycker att det är gryyyymt snyggt. Dessutom är han ju värsta biffen hihi.

Såg förresten att Anton Hysén har kommit ut med att han är homosexuell. Han är ju snygg men modigt gjort, första gången någon kille på hög nivå inom fotbollen kommer ut med det. Grattis Sverige, vi lever inte alls på 2000-talet, det är sjukt dåligt att det får gå så lång tid innan någon vågar göra något åt det.


Anderas Nilsson, bildlänk här.                          Anton Hysén, bildlänk här.


middag

När jag äntligen kan börja äta riktig mat igen eftersom min hals är lite bättre så mår jag illa av lukten, bra där liksom. Tvingade i alla fall i mej lite, illamåendekänslan försvann inte. Men gott var det efter att ha levt på youghurt hela dagen, till och med det gjorde ont att få ner.

 


Jag är ju tjej...


Det här är vad jag fick med mej hem
från centrum idag.
Hårspray: 45:-
Inpackning: 50:-


så här känner jag mig just nu...



Nu ska jag verkligen sluta äta godis och sånt skit så att
jag inte är smällfet i sommar i min nya bikini.
Bildkälla här.

Icke godkänd "mat" är:
Godis                                                                   Mackor mellan målen

Cola                                                                    Kladdkaka
Chips och allt sånt                                           Massor av smör/matfett
Bullar och allt som kan räknas dit               Corny
Kakor                                                                Glass, inkl B&J
Donken                                                            Annat som kan räknas som onyttigt


btw...

Jag som trodde vi gick i gymnasiet och så får vi leka med pärlor på Naturkunskapen. Awesome.

 


the weekend

Tänkte skriva lite om helgen, bloggade inte alls då och tänkte att ni kanske ville ha en update haha.

I fredags kom bf hem till mej och vi hade myskväll, skrev lite då om att vi satt och kollade på American Pie. Det är några av mina favoritfilmer haha, precis min humor.

I lördags gjorde vi inte så mycket, drog hem till bf och gick en promenad med hans söta hundar. En rottweiler och en blandras, de måste vara några av de gulligaste hundarna på jorden. När vi kom tillbaka från promenaden så hjälpte jag bf att rensa ut sina gamla kläder och sätta ihop en byrå. Okej, han satte ihop byrån och jag låg och sov. Det är så det ska vara! På kvällen tittade vi på The Social Network, filmen som handlar om facebook, medan vi tjockade oss med varsinn B&J. Fick i mej hela men det berodde nog på att jag knappt hade ätit något på hela dagen. Älskar hemmahelger med bf på ett sätt men ibland vill man bara göra saker så var rastlös och kunde knappt sova på hela helgen.

Igår var vi busy hela dagen. Först åkte vi hem till mej så att jag kunde göra mej i ordning, sen åkte vi hem till bfs pappa för att göra en grej. Där blev det fika men jag åt bara en bulle eftersom vi skulle på kalas sen. Hans farmor frågade mej om jag aldrig äter fikabröd hahahah, hon känner inte mej så bra då... När vi var klara där borta åkte vi hem till min syssling som har fyllt 20. God mat och gott med lite tårta haha.

Bf åkte härifrån vid 22.30, lika jobbigt som vanligt. Jag älskar nissen.

 


sjuk

Lyckas alltid bli sjuk när jag verkligen inte pallar. Drog hem tidigare från skolan idag och när jag kom hem sov jag i 2 timmar. Grymt skönt tills jag vaknade, nu har jag troligtvis feber, känner mej yr, har väääldigt ont i halsen, det svider till när jag andas och jag har även svårt att andas. När jag drar hem från skolan då är det allvarligt.

Dessutom hade jag värsta suget efter ett riktigt fyspass men sket i att träna eftersom risken för hjärtmuskelinflammation är hög. Har också förbjudit bf att komma hit eftersom att han måste hålla sig frisk den här veckan för att få sin väktarutbildning. Surt, mår alltid bättre efter jag har träffat honom.

Jag kan typ inte äta eftersom det gör så ont i halsen, en glassbytta skulle sitta fint just nu. Hör ni det? En Ben&Jerry Half Baked eller Cookie Dough helst.

Btw, jag blir aggressiv när jag är sjuk så ni borde nog hålla er borta.

 


En av de första grejerna...

jag vill göra efter att jag har flyttat hemifrån är att pierca läppen. Snyyyyyyyyggt! Dessutom är piercingar mer diskreta än synliga tatueringar eftersom de går att ta ur och lämnar bara ett litet hål efter sig. Anledningen till att jag måste vänta tills jag har flyttat är att jag jag blir utkastad hemifrån annars. Och det är inte ens mina ord jag använder nu.


Vet inte vems läppar, kanske Tokio Hotel nissens men
ändå en sjukt snygg piercing.
Bildlänk här.



hemmafredag

American Pie 2 på tv, cola och bf bredvid mej i soffan. Myyyyys på hög nivå. Har precis ätit upp hemmagjorda semlor så mår lite illa nu, och känner mej rätt äcklad av mat.


Såhär ser min fredag ut... yes retardbild.

 


ge mej sommar nu

Saknar att ligga på altanen och bara... brännas sönder. Bygger alltid upp ett skydd runt omkring mej så att mina grannar ska slippa se mej i bikini, hemsk syn.


And yes, I'm albino om ni nu undrade varför
jag ville ha BUS tabletterna.

 


Min favoritreklam

Dålig kisshumor och gubbar med smink, kan det bli bättre?




äntligen borta.

Igår på träningen fick jag en kommentar om att mina knän såg döda ut. Den uppskattades. Nu har jag ingen bild på mina knän, vill inte att ni ska må fööööör illa så lägger upp en bild på hur min armbåge såg ut för ungefär två veckor sen.


Hej biffarm!

 


jag hatar shopping

Sitter och tittar på reprisen av halv åtta hos mej från igår... retard snygg kille som inte fattade hur rom och glass passar ihop, för rom känns ju liksom lite perverst att äta eftersom det är fiskägg. Vill bara skrika i hans öra att det är rom man dricker, inte rom man äter som man ska blanda med glass. Meeeeen eftersom att han är lite gullig så gör det inget att han är korkad.

Var i stan med Elin idag, det var jag som ville kolla på kläder och ändå åker Elin därifrån med mer grejer än mej. Kräsen tjej. Någon mer än jag som får damp på udda storlekar? Kan inte någon bara hitta på en internationell måttstock eller något? Man känner sig bara fet när man inte kommer i något i en storlek som alltid annars passar. Dessutom vill jag ha en butik med kläder som passar folk som idrottar, folk som kanske har större armmuskler eller lår än genomsnittet.


Det här var i alla fall vad jag hittade.
Tröja - Only 99:-
Ansiktstvätt + nattcreme för ansiktet 96:-



BUS?

Jag har alltid haft jättesvårt att bli brun, till och med förra sommaren när jag var ute minst 2 timmar mitt på dagen i stekande sol och var i Spanien var jag ändå blekast av alla mina polare. Så jag funderar på att köpa brun utan sol tabletter men är osäker eftersom jag inte vill ha finnar eller några andra äckliga utslag. Borde kanske köpa på hälsokosten men någon som vet några nackdelar med de här? De var billiga och lät bra eftersom flera andra bloggar jag läser har fått såna hemskickade.

Solbrun - TopFormula


I'm far too tired to fall asleep

Grymt trött men försöker hålla mig vaken så att jag kan se sista delen av the pacific som går nu. Väntar på fina bf som kommer hit om ungefär en timme. Dags att leka snäll liten flickvän igen då, göra en macka åt honom och låta honom sova när han vill eftersom han ska upp äckligt tidigt imorgon. Och snäll som jag är har jag sparat en bulle åt honom. Vilken mes jag har blivit, jag som lovade mej själv att aldrig bli så här snäll...

Imorgon åker jag och snyggiselin till stan for some shopping, dvs om jag hittar något, vilket jag aldrig bruka göra. Tycker att internetshopping/katalog är mycket mer bekvämt eftersom man då slipper trängas med folk i smala gångar. Dessutom är det lättare att hitta det du vill ha.


man bara måste älska sony ericsson kvalité på bilder.



Oj oj oj!

Tänkte bara uppdatera en snabbis. Igår hade jag hela 14 besökare (HAHAHAHAHAH) !!!!!! Jag växer, och nu menar jag inte bara min mage!

Vad tycker ni om min chill outfit förresten? HAHA uuusccch vad äcklig och fet jag känner mej idag.


vette fan vad som hände med tröjan men inte ens
jag har sådär snea tuttar.

 


Öhm whaaat?

Så här ser min statistik ut för tillfället. Jag tolkar det som att jag har så många besökare att det är svårt att läsa av.


NO LINEEEES! om det är någon som har några över kan ni väl skicka?
Tycker att kenza har lite mycket så... SKICKA!

 


toold you!


Jealous?


cravings

Blev precis sugen på bullar, liksom helt vanliga kanelbullar. Jag måste ha något fel i huvudet eftersom jag allvarligt överväger att baka bullar all by myself. Det är jobbigt och tar lång tid även med en bakmaskin men ÅÅÅH VA GOTT DET ÄR!

Fick förresten hem min bikini från H&M idag. En nice surprise är att det som täcker brösten nästan är för smått. Visar upp det senare, dock inte på mej hahahaha.

Här får ni lite av min baka byllar-musik hahahaha.

 


RSS 2.0