önskelista

Eftersom att jag fyller år om ungefär 26 (!!!!!!!!!!) dagar så tänkte jag skriva vad jag önskar mej. Förutom alla kläderna jag la upp för typ en vecka sen.

PENGAR TILL STUDENTRESA!!!!!!! (WEHOOOO!!!!!)
Ny mobil (Samsung Galaxy S II GT-I9100)
Mascara (Maxfactor False Lash Effect, svart, ej vattenfast)
Nya utelöparskor (tyvärr...)
Mer pengar (typ massor av pengar)
Champagne (tequila funkar också, kan någon ta med citron och salt)
UTGÅNG med mina fina brudar (not funny people is not included)
Bf hemma och ledig (har redan tvingat honom att komma på släktgrejen)
Grillkväll (jag lagar INTE maten! om ni vill undvika att spy alltså...)

http://images.pricerunner.com/product/image/214355278/Samsung-Galaxy-S-II-GT-I9100.jpg
My new phone? Bildkälla här.


känner att bloggen blir lidande...

men jag har faktiskt ett liv, speciellt nu på sommaren så uppdaterar med bilder och sånt imorrn eller på tisdag. Sakna mej inte för mycket bara!


landet...

Just nu sitter jag i ett hus någonstans utanför Ljungskile. Mitt i ingenstans. Kul. Det finns i alla fall internet, alltid ett plus. Dessutom ska vi åka till Liseberg (14 mil härifrån) imorgon. Jag är här med bf och vi ska sova på en luftmadrass i vardagsrummet. Awesome.


Bildkälla här.

 


midsommarafton

Jag och bf valde att stanna hemma ikväll, aaaall alone, har hela huset för oss själva. Bf har sagt att han ska laga mat till mej, andra gången han gör det under hela tiden vi har varit tillsammans, lite mer än två år alltså. Spännande men läskigt, jag är hungrig! Det blir fläskkarré med sallad, och till efterrätt blir det kladdkaka med jordgubbar. Sounds yummy? Tycker i alla fall jag.
Jag fattar inte riktigt varför man ska fira midsommar egentligen, har aldrig gillat att dansa runt stången eller käka sill. Någon som kan anledningen till midsommarfirandet?


Bildkälla här.

 


give me.



trött tjej.

Igår gick jag upp kl 6 för att vara hos läkaren kl 8. Kul kul kul. Eller inte. Roligt besök som bara tog 20 min, kändes faktiskt lite onödigt att gå upp så tidigt då. Efter det drog jag hem, somnade i soffan och vaknade 13:37, kände mej lite awesome då. Sen någon gång runt tre smsade bf och sa att han var helt klar med lumpen, så då drog jag hem till honom i ungefär en timme (värt? njaaaaa...) eftersom att han skulle åka på kryssning med massa folk från lumpen. Ganska gay. På kvällen var det dags att dra sej mot Hanna i handbollslaget. Massa kul men ändå några tråkiga grejer, som att en bänk gick sönder när jag och Flavia satt på den. Pinsamt? Indeed. Speciellt för Flavia som inte kom upp själv för hon satt typ fast hahah.


tisdag

Idag har jag varit med världens finaste Kicki. Först var vi i centrum ett tag, rea överallt men det enda jag köpte var en mascara. Sen bestämde vi oss för att åka till Farsta Centrum eftersom att det finns lite mer grejer där. Vi käkade på Burger King och gick runt lite överallt, hittade ett linne på MQ jag vill ha, 400 spänn bara. Någon som har lust att köpa det till mej? Anyone? Please? Sen när vi skulle hem så mötte vi upp Elin och två av henne polare så att jag kunde lämna lite grejer hon glömde här i fredags när vi gav Flora hennes paket.


Kickis blogg kan ni läsa här.

 


lika eller vad?


Snyggis Oliver Sykes. Bildkälla här.


OMG OMG OMG OMG OMG

Ryan Dunn är DÖD, fyfaaaaaan, började nästan grina när jag såg det, trodde först inte på det men såg att aftonbladet hade skrivit om det. Han dog i en bilolycka, hans bil körde av vägen och in i skogen. Här kan ni läsa aftonbladets artikel. Det är stört hur dåliga saker alltid drabbar de människor som minst förtjänar det, kunde lika gärna ha hänt Khaddafi eller någon annan elaking men nääää något sånt händer ju aldrig.

R.I.P Ryan Dunn. June 11, 1977 – June 20, 2011.


Ryan Dunn och Bam Margera. Bildkälla här.

 


kamerasladden upphittad, lyckan är total!

Nu kan jag äntligen visa bilder från utflykten till Elin från i fredags när vi firade Flora. Börjar med Elins bebisar.



baby, jag tror jag är kär!



the wedding

Det var nog det finaste bröllop jag någonsin varit på, inte så svårt egentligen när det var mitt första... Det var gulligt, mysigt och inte för stort, runt 60 pers kanske. Och brudens klänningen... HERREGUD, jag vill inte ens gifta mej men skulle kunna göra det bara jag fick ha på mej den, så grymt grymt grymt snygg. Vit med ett rödbrunt band, snygg. snyggare, snyggast. Middagen och festen efter var i Färgfabriken i Liljeholmen, maten var asgod och mina fötter höll på att ta livet av mej. Men jag höll ut, åtta timmar i tio cm klackar. När de väl åkte av kom smärtan.


Såhär såg vi i alla fall ut, jag och älsklingen. Ni kan ju ignorera
min likhet med en köttbulle.

 


stackare...

Bf har gjort illa axeln och han klagar på att det gör ont när han står upp. Därför måste jag hjälpa honom att städa hans rum. Vem är det mest synd om, mej eller honom? Smutsiga strumpor eller alvedon?


Jag har faktiskt kläder på mej! Hört talas om tubtopp?

 


ooooooooooooh crap!

Om ungefär tre timmar ska jag och vara i kyrkan OCH jag ska ha klänning. Hemska tankar? Hemsk verklighet... vill inte, vill inte, vill inte! Dessutom är bf's bror en rättsåkonfliktsökande mäniska för tillfället och skyller massa grejer på bf, som inte ens bf har kunnat påverka. Mys? AAAHRÅ!


lovets bästa dag hittills?

Idag kan troligtvis vara den bästa dagen på lovet, i alla fall hittills. Sminket blev bra (ytlig tjej haha), mitt hår och mina naglar ska fixas, bf är hemma igen och både hans bil och mobil är reparerade och några av mina snygga vänner kommer hit på middag ikväll. Can it get even better? Oh yes it can. Imorgon är eken cup och jag ska inte spela! WOHOOOO!


elins place yesterday

Igår var jag och Eleonor hos Elin i nynäs (läs på landet). Börjar superbra med att jag och elle nästan missar busshållsplatsen så den "snygga" busschauffören får stanna lite efter den. Dagen blev mycket bättre när vi såg kattungarna (som inte är så små längre) och allt fika Elin hade dukat upp. Jordgubbar, vindruvor, kiwi, te och kaka. Bilder på bebisarna kommer senare eftersom att de finns i min kamera och jag hittar inte sladden till den haha.





mesig? Nääärå!

Såg på livet på BB igår och guess what? Jag började gråta! Helt sjukt, blev bara så äcklad att jag faktiskt började grina. Det var blod, slem och plågade kvinnor... Ingenting för mej riktigt. Ska aldrig skaffa barn the natural way, adoption is the shit!


Bild från livet på BB. Bildkälla här.



slut i hela kroppen...

Jag har ont i varenda j*vla kroppsdel, inte lite ont heller utan dunkande muskler och ömma leder. Handboll är en tuff sport haha... Idag efter en och en halvtimmes träning skulle vi köra match mot män/killar/gubbar, välj vad ni vill kalla dem. Jag blev kallad mur. Undrar om det är för att jag är stenhård eller bara platt HAHA.


Så jävla sexig även när
jag var liten!

 


Hel to the vete

Kolla bara, ni har knappast sett nåt sånt här förut, om ni inte har sett just den här videon dårå... Grymma killar och tjejer, speciellt tjejen som har koreograferat och sköter tekniken.




märker nu hur mycket jag faktiskt har förändrats

Idag såg jag en kille som jag var helt nedkärad i för ungefär två år sen. Han hade inte förändrats någonting alls, såg direkt att det var han (PINSAAAAMT!!!!!!), men han kände inte igen mej. Inte för att jag frågade eller ens hälsade men man brukar reagera, antingen titta bort, nicka eller något sånt. Många har påpekat hur mycket jag har ändrats, till det bättre anser jag haha, men jag är fortfarande samma störda tjej. Måste nog ändra på det med...


Old times haha... Flavia har tagit bilden. Om du ser det här så
får du gärna höra av dej, länge sen. :)

 


bought this today...

Har letat efter någon halvbillig svart/grå/vit ögonskugga så att jag skulle kunna testa smoky eyes, vilket jag tror kommer bli snyggt till mina blå ögon (i alla fall om man vet hur man ska göra det, vilket jag inte gör haha). Idag hittade jag en från Isadora på H&Ms rea, där köpte även en eyeliner och på Kicks blev det lite hårfärg för att ta bort utväxten.


Hårfärg, 400, 119:-
Eyeliner, svart, 50:-
Ögonskugga, 5 färger, 75:-



mysig dag i stan

Idag var jag i stan med Elin, Sara, Eleonor och Flora. Vi fikade i Björns trädgård men tyvärr såg vi inte Kaj idag... Vid halv fyra drog Flora eftersom att hon skulle till jobbet, och vi andra bestämde oss då för att åka till Haninge centrum för att leta efter Floras födelsedagspresent. Den kommer bli bäst, det är allt jag har att säga. Om allt går som det ska så får hon den på fredag, när vi grillar hemma hos mej. (Hon fyller egentligen på söndag, så glöm inte skriva grattis på facebook eller sms! Eller säga det till henne går också bra haha) (Btw så är bilden på elin från i fredags när nästan alla i klassen var hos söta Sofie W)


 


fortfarande min favoritreklam

 


WARNING: flat birdie

Ni som har lätt för att bli llamående, titta bort NU!
Remember när jag skrev om den stackars fågeln som blev middag för andra, större fåglar? Tror att jag hittade resterna av den idag... äckligt äckligare äckligast.



I know you want me

De här skorna viskar köp mej, köp mej, köp mej. Blir lite påverkad men en fattig student utan jobb ska klara sig på 3000 hela sommaren, även när hon åker utomlands. Eftersom att jag vill lära mej att klara mej själv så anser jag inte att jag kan be mina föräldrar om pengar heller... men f*******ck vad snygga de är, cravings.


Från Nelly, 349:-. Köpa dem? Länk här.

what to do?

Jag har en skitsnygg klänning hemma som bara skriker ANVÄND MEJ!!!!! men kan inte komma på några tillfällen som jag kan ha den på. Hade tänkt mig på släktkalaset när jag fyller 18 men det är så långt dit och jag vill använda den nu. Any suggestions? Den går inte riktigt att ha till vardags eftersom den är lite för uppkläddaktig för det. Dessutom kan jag inte ha den på bröllopet eftersom att man inte får ha vit klänning då. Ge mej råd.



Today I have...

been in Nyköping. Åkte med bf och hans polare Danne, lite jobbigt när båda heter Danne och vill ha mej HAHAH fan vad skrytit det där lät men menar det absolut inte så. Polardanne tjatar hela tiden om att vi ska busa och frågar om han får ta på mina ben. Han låter som att han skämtar men är lite misstänksam haha.
Anyway, anledningen till att vi drog till Nyköping var att bf hade hittat billiga fälgar där, fyra nästan helt nya enzofälgar för 1000:-. Det roliga var att jag var i Nyköping för 1,5 år sedan och hittade fortfarande överallt där idag. Bättre än i Stockholm i alla fall haha.


Huvudgatan i Nyköping "centrum". Bildkälla här.

 


jag har världens bästa pojkvän!

Helt seriöst världens bästa kille. Snäll, gullig, allt bra som finns. Det går inte ens att beskriva allt du har gjort för mej älskling, du gör mej glad varje dag och mitt självförtroende är på topp tack vare dej. Jag älskar dej.

For you.

A Day to Remember - You Had Me At Hello



hahaaaaaa dagens bästa!

En mensig brud som jag har varit bra polare med har tagit bort mej från facebook eftersom jag inte ville dela tält med henne. Hjärta hur tjejer kan bete sej, omoget som fan. Och eftersom att du inte kan se det här på facebook och är för feg för att ta konflikter face to face får du läsa det här på min blogg. HAHAHAHAHAH.

 

 

 


känner att bloggen blir lidande.

Jag har aldrig tid att uppdatera nu känns det som, i alla fall inte när jag gör viktigare grejer som att vara med fina polare eller något sånt. Därför tänkte jag ge er en kort briefing av vad som har hänt under de dagar som ni inte har hört något ifrån mej.
- Jag har haft skolavslutning.
- Jag har fått MVG i alla kurser jag läst i år.
- Jag har KANSKE blivit utkastad hemifrån, min "pappa" skrek i alla fall ut härifrån.
- Jag har varit på klassmiddag hos en tjej i min klass (hahah)
- Efter middagen drog jag till Sågen och träffade bf's polare för första gången
- Jag har varit på 18-års lunch/middag hos en polare

Har hunnit med rätt mycket när jag tänker efter. Skönt med massor av saker att göra så att man slipper tänka efter. Förresten så behöver jag någonstans att sova från imorgon och fram till helgen...



Söder idag.

Idag skulle min klass egentligen ha åkt in till grönan men eftersom att det bara var några som hade bestämt det utan att kolla med alla så blev det kaos och folk drog hem istället. Jag och några i min klass drog in och käkade lunch på söder, vi satt i någon park. Där fanns det tydligen massor av alkisar, en kille kom fram till oss. Kaj hette han och var rätt trevlig, sjöng lite och så. Någon sa att jag hette Greta så det enda han kunde komma på att säga var pitten i Greta, pitten i Greta. Sen sa han att jag var vacker och aldrig skulle kunna få en så vacker tjej som mej igen. Tack tack Kaj <3


Hej Kaj med Elins solglasögon. Sexigt. Bild snodd av Elin.


Det jag hatar mest av allt just nu är...

Fjortisar och jobbiga människor. Jag fattar seriöst inte varför man väljer att bli fjortis, det är varken snyggt eller gulligt på något sätt. Fugly all around. Blir irriterad bara jag ser en, vill gå fram och säga något till stackaren men näää, det är inte riktigt min stil. Jobbiga människor är nästan värre. Träffade några i helgen och ville bara spy.


Från min wannabefjortistid. Gammal Pa-bild och bakgrundsbild på datorn. Hjärta.

 


Jag överlevde!

Orkade inte ens starta datorn efter fysen igår men överlevde gjorde jag. Däremot har jag sån träningsvärk att jag inte kan ställa mig upp om jag har suttit i t.ex soffan. AJJJ som fan...

Ni som inte fattar varför jag hatar fåglar, idag efter idrotten skulle vi gå hem från Rudan. Då ser jag hur en äcklig, jävla kråka tar tag i en liten bebisfågel med näbben och flyger därifrån med den. Sen följer alla kråkpolare med och delar på måltiden. Fan vilka äckliga djur det finns. Här under har jag ritat för att demonstrera hur läskigt det faktiskt var. För att få en bättre effekt kan ni ju leta upp ett klipp med en skräckslagen, pipande fågel.



träning snart

Uppdaterar senare, om jag klarar mig igenom fyspasset...


från i torsdags

I torsdags var jag, Elin, Eleonor och Flora i stan. Vi gick runt massor och bara tog det lugnt typ. Satt på skeppsbron och snackade skit, irriterade fjortisar och solade tills det blev för kallt. Då drog vi till cafe 60, dyrt men värt det.

 


HELVETE!

F*ck, tänk om han förväntar sig något nu... Radhus, hund och barnvagn, saknas bara volvo och en unge till.


Bf igår när han skulle ta hand om sin lillasyster.
NEJ NEJ NEJ säger jag till barn så hoppas att han inte förväntar sig något.



fotbollskväll

Jag och bf ligger och tittar på Moldavien - Sverige, har ätit ungefär en halv Ben&Jerry. Efter den här helgen blir det hardcorebantning!
Btw så gjorde snyggisToivonen 0-1. He's my fourth boyfriend. Han vet det inte än bara...



 


tack för den här tiden! <3

Det har varit väldigt trevligt att få se din fina logga varje onsdag vid 13 tiden. Har uppskattat vår tid tillsammans och kommer sakna dej under sommarlovet. Hoppas vi ses igen!




Knähund?

Vet inte om plutten riktigt fattar hur stor och tung han är? Han älskar att sätta sig i folks knä, men folk älskar inte att ha honom där.

 


RSS 2.0