haha old times

Hittade headern från min gamla blogg. Den sög.

 


surpriiiiise!

Jag ska bli ginger igen! En vecka efter färgningen av utväxten så tröttnade jag på min bruna hårfärg. Nääää inte riktigt, jag driver bara, älskar mitt hår just nu!

Det jag egentligen ville skriva om var vad som är överst på min önskelista förutom pengar. Det är en strippstång! Jag vill lära mej poledancing, inte så för att jag ska börja strippa utan för att de är gryyyyym träning för hela kroppen. Helt insane, magrutor, snygga armar, snygga ben och man blir vig. Snälla snällare snällaste ge mig en snygg kropp nu! Det låter kanske lite knäppt, först ville jag operera tuttarna och nu vill jag lära mej poledancing men glöm att jag börjar strippa. Jag är ganska öppen av mig annars men glöm att äckliga gubbar ska sitta och stirra på mig. USCH!


Vill ha en sån här i mitt sovrum haha, köp en åt mig?
Bildlänk här.


Summertime!



Tröja: Bikbok 299:-
Linne: H&M 69,50:-
Shorts: Gina Tricot 249:-
Skor: Converse 699:-
Bikini: H&M 129:- + 99:-



äcklig hund

Världens sötaste hund är här igen. Stackaren har fått noskvalster så han låter som en... jag vet inte vad. Dessutom ligger han här och fiser, luktar typ rutten fisk, fyfaaan vad äckligt.


Cute but with a deadly smell.
Redan använd bild jag vet men har ingen annan på datorn.

 


handbollsvarning men utklassning på brysk nivå

Matchen igår gick väääldigt bra för oss. Vi tog ledningen med 8-0 innan det började gå lite sämre. Vi vann i alla fall med 31-16 tror jag, utklassning? OH YEEEEEESSSS! Vi hade dessutom två av de tre sämsta domarna i Stockholmsdistriktet, det enda de tar på är om någon skriker som att de gör illa sig när man inte ens har gjort något. Tjockisar springer rakt in i en och får straff, en tjej får skjuta helt fritt och ostört men när hon missar får hon straff. Ännu bättre var att jag blev utvisad för att jag spelade för bryskt när jag gick in med kroppen framför en tjej och inte ens använde mina armar för att göra något. Liksom WTF!? Tjejen gjorde mål ändå men domarna dömer bort det och ger dem ett frikast, antingen ska det vara mål eller straff, så de andras tränare börjar skrika på domarna. Hjärta sånt kl. 22.15 en fredagkväll.

Edit: Fick höra sen att en av domarna är en riktig bittergubbe hahaha, klagar på bättre utbildade domares beslut och har alltid något att säga till om. ÄCKLIGT.


Vi var söta redan när vi var små...
Carro den bryska bitterfittan som är tpl har nr 11!


the buried life

Såg på the buried life idag. Hej tvnörd, yes yes. Det handlar om fyra killar, två snygga och två fula, som typ har en lista med saker man ska göra innan man dör. Idag var det att bjuda ut sin drömtjej. En av de snygga killarnas drömbrud var Megan Fox, som kanske är alla andra killars drömtjej också. Till och med jag tycker att hon är snygg och jag är inte ens lesbisk haha.
De skulle i alla fall försöka komma nära henne och killen skulle be henne dejta honom. Sött? Men jaaa! De fick tag på henne på röda mattan på premiären av Transformers 2 men innan han hann fråga henne så var hon tvungen att gå.


Han längst till vänster och han längst till höger är snyggisar!
Bildkälla här.



emre talar till folket

Hej tjejernaaaaaaa.

slut på meddelandet.


fin musik


Toxic - A Static Lullaby


tired and uninspired

Sitter och pluggar glosor till la prueba de español mañana. Det går grymt segt, kan de flesta men har både preteritum och imperfekt former att lära mej. SÄÄÄMST. Jag hatar verkligen spanska men steg 4 ger ändå 0,5 meripoäng som jag behöver.

Ska sluta skriva om tråkiga skolgrejer nu. Ikväll är det träning, igår gick det verkligen sämst så har press på mej att göra bra ifrån mej ikväll... Inte för att jag är orolig för att inte få spela match men ändå. Dessutom har jag fortfarande ont i låret från min lårkaka (mmmmmm kaka!) som de blev tvungna att trycka sönder.
Efter träningen kommer fina bf hit och sover med mej, som han har gjort hela veckan. Sover såååå mycket bättre med någon än utan.


MMMMMMM KAKOR!



Saker ni kanske inte visste...

min favoritfärg är lila även fast den klassas som tjejig.

jag hade en rosa klänning
på balen i 9an. Riktigt ful var den dessutom.

jag beter mej som en riktigt tjej ibland när jag gör illa mej. Tårarna sprutar.

jag gråter också ibland när jag skrattar hahahahahah, ser ut som en störd skunk efter.

jag är bra på att övertala folk eftersom jag är så jävla jobbig att de bara ger upp efter ett tag.

jag gillar att suga på frysta jordgubbar. Snuskigt det lät hahah.


The Pacific

En av världens bästa serier. Det visste ni inte va, att jag gillade krigsfilmer och serier? Tyckte att Band of Brothers var awesome och tittade lite på Generation Kill när jag hade lust så jag älskar The Pacific. Har precis sett klart på avsnitt 9... tycker mest synd om alla civila människor som blev dödade helt i onödan eller använda som sköldar för soldaterna. Okej, så kanske det inte gick till på riktigt men helt otroligt är det väl ändå inte? Visste redan att människor kan vara riktiga svin men inte att det kunde gå så långt.


Bildkälla här.


Plastic is FANTASTIC!

Yeeees nu tänkte jag skriva om det här så att alla slipper bry sej om det sen. Jag har bestämt mej för att fixa till mina tuttar haha. Har tänkt på det länge och verkligen velat, snackat om det med några polare och sånt men aldrig vågat ta reda på något om det.
Anledningen till att jag vill göra det är att jag tycker att mina boobs är för små och jag vill ändra formen på dem. Ingen Kissiekupa men ändå större än vad jag har nu, vilket i för sig inte är så svårt haha, men jag vill ändå att de ska se naturliga ut. Helt azuuuum att du får välja precis hur de ska se ut ju.

Jag VET att det kommer bli dyrt och ta flera år att spara ihop till men det här är något jag verkligen vill göra. Sparar hellre till det än åker utomlands eftersom att en resa är för stunden, boobies are forever! Ni som inte kan acceptera mitt val kan ju bara hålla tyst eftersom ni inte har något med det att göra, räcker redan med att papi kommer döda mej när jag berättar och att bf är emot det. Trodde jag aldrig men han gillar mej tydligen som jag är, den knäppisen.

Med tanke på att jag är suuuuperpaniklivrädd för nålar så behöver jag stöd sen. OKEJ!?


Här ser ni hur dom ska bli!
Mina till vänster och dom nya till höger

 


UF-mässan

Inget för folk som lätt får huvudvärk. Grymt mycket folk, massor av ljud och det gick inte ens att räkna hur många som sålde fika. Duktig som man är åt jag ingenting alls. Inte ens en liten godis även fast man blev suktad när i stort sett alla företag hade någon form av godis i sin monter.
Vi hade fått uppgifter från skolan, den roligaste (och nästan svåraste) var att välja fulaste montern. Det fanns så sjukt många fula montrar, det bästa var när folk faktiskt hade ansträngt sej och ändå misslyckats så hårt. Skadeglädje är den enda sanna glädjen hahaha, det kommer säkert slå tillbaka när jag står där nästa år.


Hej snyggis från Silverstein. Pussssss, ring mej om du ser det här!



Jägarna 2!

Var på förhandsvisningen av jägarna 2 igår. Eftersom jag är snäll så tänker jag inte skriva vad som händer, dessutom var ljuset och ljudet lite knäppt ibland eftersom det var en vecka kvar av klippningen. Det sorgligaste som hände var att en älg blev skjuten... och att Peter Stormare var med eftersom jag tycker att han är riktigt läskig även när han spelar polis haha.


HJÄLP LIKSOM? Bildkälla här.

 


Ingen Kissie direkt...

För jag har ju inga silikonpattar. Nä men jag vet att uppdtaeringen blir lidande ibland men jag har faktiskt ett liv. Och det kommer alltid före bloggen så när jag inte har tid att uppdatera så... sorry.


music

Jag saknar mitt element! No denying, you're the habit that I can't quit.


Cute Is What We Aim For - Time


Pete Doherty

Läste någonstans att han hade målat ett självporträtt med BLOD! Det var tydligen åt något fan och nu är den tavlan värd skiiiiiitmycket. Ge mej den? Han är ju rätt cool om man bortser från knarkandet. Men liksom, vem fan kommer på idén att måla en tavla med sitt eget blod? PETE DOHERTY!


Rätt snygg också va? I alla fall här.
Bildkälla här.


TPSÄ94STADÄN

Jaaaaa på svenska: trött på äckliga 94or som tror att dom är något. Och idioter som snart är utan vänner. Det får sammanfatta min kväll.

Dagen var bättre. Köpte hårfärg men hann inte färga innan matchen. Har liksom en maaaaajor utväxt som måste fixas precis nu. Eller jaaa, imorgon när mami har vaknat eftersom det är hon som ska hjälp mej. Matchen gick bra, vi vann med 33-23 hahaha, jag hatar att spela med lårkakor... mmmmmmm kakor!


Jag leveeeeer för handboll!

Hemma igen efter en azuuuuum match, vi ägde kan jag säga utan att överdriva hahah. I för sig hade de en rätt dålig målvakt och var ganska dåliga själv så... Vi vann i alla fall med 22-19, jag gjorde 4 mål och fixade några utvisningar, stolt brud! Det bästa av allt är mina fina små blåtiror som jag har fått, riktigt snygga. På båda ögonen. Hello pandabear.


This is meeeee! Bildkälla här.

 


trött och sliten b-rud

Är verkligen grymt trött och har fetaste huvudvärken idag. Och då menar jag fetare än världens fetaste snubbe. Äckligt. Sitter och tittar på Legend of the Seeker haha, älskar det programmet, undra varför?
Idag är första gången jag har haft en chans att slappna av på länge. Har match ikväll så det behövs verkligen. Vi ska möta ett lag som jag är riktigt hämndsugen på eftersom det var dom som halvt sabbade min arm. GRRRRR TJOCKISAR!

Kul att det är så många som läser min blogg förresten.


Gamla laget, kul att alla är fett glada utom jag som ser bitter ut.

Photo by: Kyriaki Sarampasina, läs hennes nya blogg här!



HEJ HEJ BLOGGEN!

Hann inte blogga igår eftersom... jag sov. Pusssss

För lite musik?

Here you go mina fina snyggisläsare. Vet att det åtminstone är någon som lyssnar.


Kvarterets vadå?

Det är sånt här som gör att man vill fortsätta blogga:

kvarterets pedofil.. jag vet att du vet vem jag är om Desperat tjej.:
hell-o my darling clementine. du kan få städa mitt rum i sommar om du vill, kan behövas varje dag. jag betalar i natura om det ä okej?
puss
Svar till dig, kvarterets pedofil: Jag städar gärna ditt rum för den lönen, riktigt grym alltså! Give me a call baaaabyyyyy, puss!

Vem är kvarterets pedofil? Är ni riktigt snälla och gissar rätt kanske jag avslöjar det någon gång... om ni är riktigt snälla, fina och duktiga alltså, inte annars.





Desperat tjej.

Desperat tjej, 17, söker sommarjobb inom Stockholmsområdet, helst i Haninge. Dock ej för hela sommaren utan bara för några veckor. Vill inte jobba inom vård och äldreomsorg eller som parkarbetare. Har inget körkort men möjlighet att jobba överallt dit det går bussar och tåg.
Enligt min förra handledare är jag positiv och bra på att passa tider.
Minimilön: 65 kr/h + 12% i semesterersättning.

Vet ni något jobb för mig? Ring, smsa, mejla eller kommentera inlägget så hör jag av mig.



No me gusta aktiekunskap!

För er som inte fattar, no me gusta = jag gillar inte på spanska. Aktiekunskap, varför ska man kunna det för? Det står överallt i vår typ 149 sidor långa bok men jag kommer inte ihåg en enda anledning. Kan 2 av 5 kapitel och har prov på fredag, känner mej lite körd. Boken är dessutom riktigt tråkig och långdragen, det är superliten text och varje sida är fullskriven. Längtar tills klockan 16 på fredag när allt är över och man har hunnit vila hyvvet en stund.

Sara gillade mitt inlägg om alla hjärtans dag, ett stort fett plus till henne alltså! Ett stort fett plus till alla mina polare som faktiskt står ut med mej men just nu mest till Sara för att hon läser min blogg hahahahaha.

Blev taggad i en bild från ettan i gymnasiet för ett tag sen, jag dör av garv varje gång jag ser den. Finns bara ett ord som beskriver den riktigt bra: TPL!

Sexy Sexy Sexy!

 


Bitter tjej.

Det förra inlägget fick mig att framstå som bitter och tpl men det är jag verkligen inte, just nu är jag bara lite ledsen över en grej. Det enda jag tänker säga är att jag visste redan från början att det skulle bli såhär, nu mår jag typ skitdåligt varje söndag.

Men nu till "roligare saker", mitt liv! Idag började jag 12 eftersom jag krigade till skolan i fredags och gjorde provet så jag slapp göra det idag. Slutade klockan 15, spanska är verkligen det värsta ämnet på schemat...
När jag kom hem fick jag sms från skolan om att krimlektionen imorgon kl 8 var inställd så nu börjar jag kl 9 istället. På träningen gick det åt helvete, äckelbenhinnor och äckelknän, jag är inte ens 18 och kan inte sätta mig ner på huk eller gå normalt.

Igår fick jag älsklings Ipod touch eftersom han sa att han inte behövde den, jag tror att han bara gav mig den för att han vet att jag älskar att spela angry birds. Idag försökte jag uppdatera den men eftersom min dator är cp just nu så vet jag inte om det fungerade.


Såg den här bilen i somras... fin va? gillade peace-märket mest!


Alla hjärtans dag

Jag är heeeeelt emot alla hjärtans dag. Tycker att den är en onödig skitdag, den mest värelösa dagen året. Jag har min fina bf och det är inte därför jag hatar alla hjärtans dag. Det enda affärerna vill är att vi ska köpa deras grejer och gör reklam för dem typ en vecka innan, det är därför valentines day har blivit så stor.

Det enda den är till för egentligen är att folk ska visa hur mycket man älskar varandra. Men är det inte bättre att man visar hur mycket man älskar varandra varje dag? Gör små spontana grejer istället för en stor på en viss dag.
Dessutom tycker jag att den är pressande. Om man inte har sagt att man gillar älskar någon så blir det ju värsta pressen när alla runt omkring gör det.

Om man nu inte har någon pojk- eller flickvän så känner man sig dessutom väldigt ensam. Jag har sämst minnen från gamla alla hjärtans dagar (hahah säger man ens så?) när jag satt och var avundsjuk på min polare bara för att hon hade pojkvän.. hahahah desperat tjej, no more!


Paint är min bästa vän <3


Hej livet suger.

Idag är det alla hjärtans dag och vad ska jag göra? Träna, plugga och sitta ensam hemma. Utan bf. Kul.


Hahaha mer sånt här i Sverige!

'

 


Escape the Fate

Escape the Fate var ett av mina favoritband tills de bytte sångare från Ronnie Radke til mesen Craig Mabbitt. Han har helt förstört bandet...
meeeen istället för att deppa sönder lyssnar jag bara på deras gamla låtar, man tröttnar aldrig på dem. Det är ingen video till låten men bilden fick vara med för att den är fin.

 


Nytt favoritprogram!

Oh yes it's true, jag har gjort slut med Project Runway och blivit tillsammans med Sons of Anarchy. Kläder vs motorcyklar, lätt val. Dessutom är värsta hunken med där. Precis min stil av kille, en badboy med halvlångt hår och mototrcyel, grrrrrrrr! Ska nog satsa på honom OM det tar slut med bf hahah.


Tjeeeeeenare snygging, mmmm!
Bildlänk här


Hjäääälp!

Jag behöver hjälp med ett kind of tjejigt problem... jag har blivit bjuden på ett bröllop men vet inte vad jag ska ha på mig. Har tills i sommar på mig att hitta något men, vad har man egentligen på sig på ett bröllop? Vill ju inte komma overdressed men inte underdressed heller.


Käääääära bloggläsare,

alla ni 2 st. alltså. Jag uppskattar att ni läser om mitt tråkiga liv så mycket som ni faktiskt gör, varje dag. Seriöst, det enda jag skriver är om hur mycket jag hatar skolan men hjeeeerta på er för att ni är söta och läser ändå.

Idag började jag kl 13 på grund av snökaoset. Skulle egentligen ha börjat kl 9 med träning och diskussion om Åsa, en brud vi skulle skriva om. Istället blev det prov 13-14, riktigt onödigt eftersom det tar 15 min för mej att gå till skolan, ännu längre tid i snöstorm.
Hann vara hemma i två timmar innan jag var tvungen att dra till Skäris för att spela match mot Bajen. Fyfaaaaan va fult de spelade och fan va sämst domarna var. Tänker inte skriva mer än så.

Imorrn ska jag och bf hem till Sara på typ någonslags filmkväll... det var iaf vad jag kallade det när pappa frågade hahahaha.


Jag och Sara förra gången jag var hemma hos henne... normala brudar.

 


Ännu mer musik!

En av mina gamla favoritlåtar, får värsta minnena av den här. Brukade lyssna på den när jag låg och solade på altanen hahah. Och neeeej, jag är faktiskt inte gingeralbino hela året runt, bara på vintrarna.


Torsdag kväll...

Vaknade precis med lite panic, har prov imorrn på allt vi har gått igenom under hälsoveckan, vilket är gryyyyyymt mycket. Har prov på sömn, kost och näringslära, stress, träning och allt sånt. Har bara några anteckningar från föreläsningarna som jag tänkte läsa = jag dissar boken hahah.  Det trodde ni aldrig va?

Ikväll kommer finaste bf hit och sover med mej, han sitter hemma hos mej medan jag tränar, söt va haahahah.


Den hade ni inte sett va? näää visste väl det.


Spelas i skolan just nu...


Älskar skolan just nu

Har världens tråkigaste vecka, det enda vi gör är har föreläsningar och sammanfattar dem... sen tränar vi ett pass om dagen, olika pass varje dag. Imorse var det ju friskis och svettis, imorgon har jag valt att gå på crossfit. Jag är scared as hell just nu. Har hört att det ska vara grymt jobbigt.

Redan uppe!

Vaknade 07.20 för att jag hade så ont i halsen att jag inte ens kunde svälja saliv. Så nu sitter jag här med en bafucin i munnen haha. Skulle ha gått på ett friskis och svettis pass men nu är det ju ingen idé. Försöker bli frisk till ikväll eftersom jag har träning då igen. Ska nog läsa igenom idrottsboken lite innan jag går till skolan, börjar typ 11.30 eller något...


hej deppig tjej

Jag mår illa och saknar en viss person väldigt väldigt väldigt mycket just nu. allt är skit alltså.

Hälsovecka dag 2

Btw, carro leker bitterinlägget totally worked hahahahaha.

Dag 2 på hälsoveckan alltså, slapp dag idag. Vi började kl. 9 med en föreläsning om kost och näringskunskap. Halv 11 hade vi träff med vår handledare och fick reda på att vi skulle planera en måltid och tillaga den. Kraven var att den skulle kosta max 25 kr per person och att man skulle laga den på en timme. Vi valde pastasallad med skinka, majs, gurka, tomater och röd paprika.
Efter det körde vi spinning, aaaaj som f********n, fick ont i rumpaaaan...

 


snabb update

Sitter i skolan och har typ.. rast. Finaste bf kom hem och sov hos mej igår så kunde inte uppdatera mer då.
Puss

Carro leker elak och bitter

Nu tänker jag klaga så ni som inte vill läsa det kan ju bara rulla vidare. First and last warning...

Det finns en person som jag stör mej väldigt mycket på just nu. Den personen tror att den kan leka med folk som om de vore typ dockor utan hjärtan och känslor. Den tror att den bara kan sluta bry sej om folk, totalt ignorera folk, utan att någonting händer. Men nu är det fan slut med det. Den person som känner sej träffad kan ju höra av sej om den vill försöka lösa det, annars gör jag härmed SLUUUUUUUUT!


7 februari 2011

Har märkt att jag har börjat klaga lite mycket nu i bloggen så nu blir det ändring på det! Vill ju inte direkt framstå som en bitterf*tta. Förutom ikväll för jag mååååååste få ut allt jag stör mej på på en viss person.

Hälsovecka den här veckan då. Uppladdningen inför den bestod av godis och äppelpaj, sååå nyttigt. Idag har vi inte gjort så mycket direkt, det var mest föreläsningar men vi fick i alla fall prova på thai chi eller hur det nu stavas. Jag har aldrig varit med om något flummigare, man skulle måla regnbågen, mata fågeln och svepa undan dimman... stog som riktiga idioter och svepte med händerna i luften.


Var hundvakt åt världens sötaste hund idag.

 


Pensionärer i trafiken?

NO NO NO!

De flesta gånger jag har varit nära att bli överkörd har det varit pensionärer som har kört. Tycker att det borde införas körkunskapskontroller även efter att man har fått körkortet. Jag vill ju inte dö än liksom, har massor kvar att göra innan jag pass away.
Min farmor hade kvar sitt körkort långt efter att hon hade blivit så sjuk att hon inte kunde köra, det finns sjuuukt många personer som inte borde köra bil men som ändå gör det, jag skulle bli rädd om jag bodde någonstans där det var mycket trafik.

F*ck domare, kompensationsutvisningar och sånt skit.

Spelade match idag. Hej cp-domare, fattar inte vart man hade plockat upp dem ifrån, gatan eller? De verkade ju inte ens kunna reglerna och de kunde definitivt inte bedöma situtationer. Enda gången jag tyckte att de nästan gjorde rätt var när jag blev dragen runt halsen 2 fucking gånger. Den första gången blev det rött kort (bra där pojkar) och den andra gången, som dessutom var fulare, blev det 2 min. Efter det får de en kompensationsutvisning, jag följer med en tant som har bollen FRAMFÖR henne och ändå får jag 2 min. Jag är fortfaande aaaaasförbannad.

Meeeeeeen, jag älskar ändå handboll. Vi vann btw.


Jag har kommit på att jag älskar min kamera också...


SÄÄMST

Den tröjan jag precis hade tänkt köpa från VILA har försvunnit ur deras sortiment. BAAAAAAAJSSSSAAA SNETTTTTT på gud för att han är såååååå underbart snäll mot mig.

chaa chaaa bloggeeeeen!

Hann ju inte uppdatera så mycket igår eftersom jag var busy brud hela dagen. Först var jag och tittade på fina bfs match, som de vann med 17-3. Liksom HAHAHAHAHAHAAH det var inte ens kul i slutet när bfs lag gjorde 4 mål på en minut. Dessutom hade de andra laget en gubbe som var född 1947.
Efter matchen åkte vi hem till bfs pappa, där det var en typ "släktträff"med kroppäckelkakor och öl. Jag fick knapt i mej en kroppkaka, och ingen öl alls.

För er som inte vet vad kroppkakor är, så är det fläsk innuti ihoppressad potatis och lök. Sen kan man hälla på smält smör eller ovispad grädde, eller äta det med lingonsylt. Inte för att det gör det godare direkt...


Jag skrev ju om melodifestivalen...


Jaha, tack då antar jag?

Jag: Ahh men jag går och gör mej i ordning nu...
Bf: bra.

Hur faaaaan tolkar man det där haha?

Melodifestivalen?

NEJ TACK.
Fattar inte meningen med den tävlingen. Sverige är ju alltid värdelösa när det gäller Eurovision Song Contest. Trodde att meningen var att vinna den och inte den i Sverige?
Men nu, hem till bf för att hämta innebandygrejer.
Puss.

hej bra musik.


A Skylit Drive - All It Takes For Your Wish To Come True



Curling.

Kallt, halt, långtråkigt, ännu kallare och en värdelös "sport". Kort sagt, inte alls min grej.

Hej igen...

Sitter och kollar på Biggest Loser Australia och skäms. Jag skäms seriöst över att det finns så groteskt feta människor i världen medan andra svälter, att vissa överäter och andra inte har någon mat överhuvudtaget.
Fetma äcklar mej. Jag har inget problem med "kött på benen", att man har lite fett, men när man kommer upp i stora storlekar och ändå hänger fettet över kanten på byxorna eller att tröjan sitter åt för mycket och gör så att man får bilringar? USCH! (däremot tycker jag inte att man ska vara "kissieredigeradbildsmal", det är osunt)
Nu kommer jag bli hatad av tjockisarna... MYSIGT.


 


I'm sorry.

I love how you kiss. I love all you're sounds,
And baby the way you make my world go round,
And I just wanted to say, I'm sorry.





Redan slutat?

Oh yeeees, började 10 och slutade 12 idag, bra bättre bäst. Har precis ätit klart min lunch, caesarsallad och cola. Jag köper färdig sallad i en påse som kommer med dressing, ost och krutonger, blanda allt och du får en av de bästa maträtter som finns.

Just nu sitter jag och funderar på om ja ska göra shorts av mina trasiga jeans. Har försökt laga dom men de spricker bara igen så det känns inte som att det är någon idé. Ska jag cut cutta dem eller inte?


snabbis update innan skolan

Har nästan varit vaken sen bf åkte vid 05.40 imorse. Inte kul när man börjar kl. 10. Jag vill sovaaaaaaa, tur att man bara har natur och samhäll då.

Under krimredovisningen


Under och efter krimredovisningen. Hej läskig bild och hej tomat.


Oj oj oj...

Klockan är 22.30 och jag har redan lika många besökare som igår typ. Utan att jag har uppdaterat. Sött att det finns några som faktiskt läser min blogg även fast den suger.
Hade prov idag i samhäll, svarade som en retarderad på flera av frågorna så hej ig till mej alltså. Hade även kriminologiredovisning vilket jag inte alls var förberedd på så blev gingertomat i hela ansiktet, nery niiiiiiiice, ska nog rita en bild på hur jag såg ut.

Men nu, Transformers med Shia Labeouf... grrr snygging.


Och eftersom jag är så duktig kommer länken här

 


Gammal video

Men lika bra ändå. Såhär mogen humor har jag. "OMG you can see through my shirt" hahahaha




Dator eller plugg?

Svårt val... väljer nog, mot alla odds, min fina lilla dator. Okej inte så liten, mer stoooooor (GRRRRRR), men väldigt fin ändå. Drog hem vid 13.30 eftersom jag var sjuk och hoppade över idrotten. När jag kom hem hittade jag en vecka gamla matlådor med mat i som jag tömde och diskade ur (läs lämnade till mamma). Äckligt äckligare äckligast. Nästa gång ska jag fota så ni får se den supergoda maten med vita fläckar

Jag saknar dej Flora, bara så att du vet liksom.


Sara (?), jag och Flora



RSS 2.0